« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
ZAGREB I HRVATSKA

Prometovanje otežano u smjeru Lučkog, gužve na Slavonskoj aveniji

Magla smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, za sav promet je zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec

Fotografija vijesti
Više o

promet

,

stanje na cestama

,

ceste

,

gužve

,

protiv starenja

Zbog izlijetanja vozila vozi se otežano spojnom cestom prema naplati Lučko u Zagrebu, a vozi se u koloni i iz smjera čvora Jankomir i iz smjera Buzina, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Magla smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Na autocesti A 1 magle mjestimice ima od tunela Mala Kapela do tunela Sveti Rok, na A 3 Bregana-Lipovac od Ivanje Reke do Ivanić Grada, na A 4 Zagreb-Goričan između Brezničkog Huma i Ivanje Reke, a na A 6 Rijeka-Zagreb od tunela Tuhobić do čvora Vrata.

Na obilaznici od Buzina prema Lučkom prilikom slijetanja osobnog vozila s ceste jutros su poginule dvoje osobe, a dvije su teže ozlijeđene i prevezene su u bolnicu, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje. Pomoć kod izvlačenja ozlijeđenih pružila je JVP Zagreb s 9 vatrogasaca i 2 vozila.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko. U Zagrebu, otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu.

Za sav promet je zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec. Za teretna vozila zatvorene su D 34, Daruvar-Maslenjača, zbog klizišta te ŽC 4030, na dionici Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta). Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema poteškoća. Trajekti plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

02.08.2010. 09:46:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh