« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
HAK

Prometna nesreća usporila promet na A1

Zbog prometne nesreće vozi se usporeno, 40 kilometara na sat, autocestom A 1 od čvora Zagvozd prema čvoru Ravča

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviant Art)
Više o

promet

,

prometna nesreća

,

autocesta

,

ceste

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i Lici, na dionicama autoceste A 1, Mala Kapela-Otočac, Gospić -Sveti Rok i na autocesti A 6 između Delnica i tunela Tuhobić. Pojačan je promet u smjeru mora posebice autocestom od Zagreba prema Karlovcu, a vozi se bez poteškoća.

U Zagrebu, za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko), a otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko. U Zagrebu, otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu.

Za sav promet je zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec. Pojačan je promet osobnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. (hina/metro-portal)

09.08.2010. 08:42:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh