« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
SMJENA TURISTA

Promet pojačan u cijeloj Hrvatskoj

Na svim cestama u unutrašnjosti i na obali promet je pojačan, a gužve se očekuju na izlazima s autocesta i graničnim prijelazima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

promet

,

prometne gužve

,

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu HAK

Na svim cestama prema unutrašnjosti i obrnuto prema moru, duž Jadranske magistrale te na prilaznim cestama turističkih mjesta promet je od 15 sati u petak pojačan, izvijestio je Hrvatski auto-klub. Vozila koja idu autocestom A 2 Zagreb-Macelj prema GP Macelj prometna policija preusmjerava na čvor Krapina, kako bi se izbjegla duža čekanja na čvoru Trakošćan.

Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj kod naplatnih postaja Trakošćan, u smjeru graničnog prijelaza Macelj, kolona vozila duga je oko 4 kilometara, a kod naplatnih postaja Lučko na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona je duga oko 5 km. Na GP Karasovići pojačan je ulaz osobnih vozila, a na GP-ima Stara Gradiška, Slavonski Brod i Metković izlaz.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Kaštel, Macelj i Plovanija u oba smjera. Priljev vozila pojačan je i u većini trajektnih pristaništa. U trajektnom pristaništu Mišnjak kolona je duga oko 2 kilometra.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Istri, Lici i Gorskom kotaru.

Izvor: Hina

14.08.2009. 15:54:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh