« Knjiga
objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana
FESTIVALI

Proglašenje pobjednika natječaja i zatvaranje 12. Festivala dječje knjige

12. Festival dječje knjige se zatvara u petak, 24. svibnja 2019. s početkom u 11 sati u dvorani Centra za kulturu Trešnjevka

Proglašenje pobjednika se bliži
Proglašenje pobjednika se bliži (Cekate)
Više o

Festival dječje knjige

,

Cekate

Centar za kulturu Trešnjevka je uspješno već dvanaesti put organizirao Festival dječje knjige. Festival slavi knjigu i uvodi najmlađe u čarobni svijet koji se jedino čitanjem može iskusiti. Kroz niz književnih događanja visoke umjetničke i pedagoške razine u suradnji s trešnjevačkim školama, književnim sekcijama i umjetničkim udrugama uputili smo djecu u svijet dječje književnosti.

12. Festival dječje knjige se zatvara u petak, 24. svibnja 2019. s početkom u 11 sati u dvorani Centra za kulturu Trešnjevka. Ove godine u sklopu Festivala raspisan je natječaj za dječje literarne radove pod nazivom Knjiga nije hrana, ali je poslastica

Rok za prijavu trajao je od 10. ožujka do 25. travnja, a natječaj je bio namijenjen djeci od 8 do 16 godina. Pristiglo je gotovo 300 radova raznolikih "žanrova i poetika", a stručno povjerenstvo u sastavu: Enes Kišević - pjesnik, glumac i predsjednik povjerenstva, Ksenija Kušec - književnica i Sonja Zubović - književnica, proglasit će na ovoj svečanosti pobjednike.

Proglašenje pobjednika nije jedino što će se događati, u programu nastupa Dramska grupa Osnovne škole Tituša Brezovačkog s predstavom Prošla baba s kolačima te klaun Superblento.

21.05.2019. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh