« Biznis
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
CROMA

Proglašeni hrvatski menadžeri godine

Postignuća nagrađenih su izuzetna jer stižu mahom iz industrije kojoj je prošle godine bilo najteže, istaknuli su iz CROMA-a

(Nikša Stipaničev/Cropix)
Više o

Končar

,

Croatia osiguranje

,

Vladimir Ferdelji

,

menadžeri

,

Zagrebtrans

,

CROMA

,

Ivan Milčić

,

Damir Vranić

,

ALSTOM Hrvatska

,

Systec Automatizacija

,

Vladimir Perišić

,

Katica Hauptfeld

,

Katarina Line

,

Sandra Mihelčić

,

Business Media Group

,

Manuela Šola Oršić

,

Abrakadabra integrirane komunikacije

,

Hrvoje Vojković

,

Stjepan Rak

,

Knauf Hrvatska

,

Zvonko Biljecki

,

Geofoto

,

VEMOS

,

Darko Petričević

,

Milan Mejaški

Nagradu za menadžera godine u kategoriji velikih poduzeća u izboru Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA za 2009. godinu dobili su predsjednik Uprave Končar - Energetskih transformatora Ivan Milčić i predsjednik Uprave karlovačke tvrtke ALSTOM Hrvatska Damir Vranić, objavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u okviru tradicionalnog godišnjeg susreta CROMA-e.

U kategoriji srednjih poduzeća za menadžere godine CROMA je izabrala direktora tvrtke Systec Automatizacija iz Labina Vladimira Peršića.

Najboljim menadžerom u kategoriji malih poduzeća proglašena je Katica Hauptfeld, osnivačica, vlasnica i direktorica agencije Katarina Line iz Opatije.

Nagradu za mladu menadžericu dobile su Sandra Mihelčić, direktorica i suvlasnica grupacije Business Media Group i Manuela Šola Oršić, direktorica tvrtke Abrakadabra integrirane komunikacije.

Za menadžera godine u javnim poduzećima proglašen je predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković.

Za najboljeg menadžera u inozemnim poduzećima koja djeluju u Hrvatskoj proglašen je direktor tvrtke Knauf Hrvatska Stjepan Rak.

Za poduzetnika godine izabran je Zvonko Biljecki, predsjednik Uprave i vlasnik tvrtke Geofoto.

U kategoriji projektnog menadžmenta dobitnik ovogodišnjeg priznanja CROMA-e je Darko Petričević, direktor tvrtke VEMOS iz Marije Bistrice.

Nagradu CROMA-e za životno djelo dobio je osnivač i suvlasnik tvrtke Zagrebtrans Milan Mejaški.

Tvrtke nagrađenih menadžera su prema podacima CROMA-e ove godine otvorili 338 novih radnih mjesta, a njihov zajednički ukupni prihod tijekom prošle godine iznosio je 5,97 milijardi kuna.

Predsjednik CROMA-a Vladimir Ferdelji ocijenio je da je protekla godina bila jedna od najtežih za poslovanje od hrvatskog osamostaljenja. Najveći dio nagrađenih dolazi iz industrije, a njoj je bilo najteže, pa su postignuća nagrađenih menadžera izuzetna, rekao je Ferdelji. (hina/metro-portal)

20.11.2009. 14:10:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh