« Film
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
STiFF

Produžen rok za prijavu filmova na Međunarodni studentski filmski festival – STIFF

U utorak, 25. travnja, istječe rok za prijavu filmova na Međunarodni studentski filmski festival STIFF, podsjećaju organizatori

Prijavite svoj film na STIFF
Prijavite svoj film na STIFF (STiFF)
Više o

prijave

,

Međunarodni studentski filmski festival

,

STIFF

U konkurenciju za STIFF-ove nagrade ulaze studentski igrani, dokumentarni i animirani filmovi u trajanju do 60 minuta, nastali u periodu nakon 1. siječnja 2015. godine. Novost je i otvaranje festivala prema mladim autorima, pa se u kategoriji debitantskog filma primaju prvi filmovi koje su studenti režirali nakon završetka filmske škole.

Filmovi moraju biti na engleskom jeziku ili imati titlove na engleskom jeziku te se prijavljuju isključivo preko Film Freeway platforme

Screener (kopija filma za pregled) mora biti zaštićen lozinkom i nedostupan za pregled na internetu.

Žiri festivala birat će najbolji igrani, dokumentarni i animirani film a i publika će imati priliku izabrati svog favorita. Posebna priznanja mogu biti dodijeljena izuzetnim talentima iz područja režije, produkcije, glume, scenarija, fotografije, montaže, scenografije, oblikovanja zvuka i za filmsku glazbu.***Međunarodni studentski filmski festival / Student International Film Festival (STIFF) prvi je hrvatski međunarodni festival posvećen isključivo studentskom filmu. U 2017. godini održat će se njegovo 4. izdanje, u riječkom Art-kinu, od 19. do 22. listopada.

Festival je pokrenut u produkciji Filmaktiva i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci (SKC), a ima za cilj predstavljanje najboljeg od svjetske studentske filmske produkcije. Posvećen je promociji studentskih filmskih radova i osnaživanju filmske i video industrije u Hrvatskoj i u regiji. Pružajući uvid u radove kolega filmaša, potiče razmjenu ideja i prekograničnu suradnju u području filma, videa i animacije.

Više informacija možete pronaći na sljedećim linkovima:
FilmFreeway
Twitter @stiff_uniri
www.facebook.com/stiff.rijeka
www.filmaktiv.org
www.stiff.uniri.hr

17.04.2017. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh