« Film
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
NAPOKON

Film o Freddiju Mercuryju stiže 2018.

Rad na filmu o Mercuryju počeo je još prije četiri godine, a pratilo ga je dosta problema oko izbora glumca za glavnu ulogu

Freddieja će glumiti Mr. Robot - Rami Malek
Freddieja će glumiti Mr. Robot - Rami Malek (Arhiva)
Više o

film

,

Sacha Baron Cohen

,

Freddie Mercury

,

Rami Malek

,

grupa Queen

Gitarist banda Queen Brian May najavio je da bi biografski film o legendarnom frontmenu Freddiju Mercuryju trebao biti premijerno prikazan sljedeće godine.

Rad na filmu o Mercuryju počeo je još prije četiri godine, a pratilo ga je dosta problema oko izbora glumca za glavnu ulogu. Nakon što je komičar Sasha Baron Coen napustio projekt, izbor je pao na mladog američkog glumca Ramija Maleka, poznatog iz serije Mr. Robot.

"Film o Freddiju stiže, i to mnogo ranije nego što ste mislili. Sljedeće godine", rekao je May koji je najavio novu turneju Queena s pjevačem Adamom Lambertom. Bend bi tijekom ljeta, kako je rekao, trebao održati seriju koncerata u Sjevernoj Americi, a za kraj godine su planirani i nastupi u Europi.

Sasha Baron Coen, čija je fizička sličnost sa Fredddijem Mercuryjem često isticana, odustao je od sudjelovanja u projektu upravo zbog nesuglasica sa Mayom.

"Postoje nevjerojatne priče o Freddiju Mercuryju. Tip je bio divlji! Čuo sam priču o malim ljudima sa tanjurima kokaina na glavi na jednoj zabavi", izjavio je Cohen, dodavši da su takve anegdote izbačene iz scenarija. "Pretpostavljam da su željeli očuvati sjećanje na bend".

16.04.2017. 15:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh