« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
WOW

Prodaja karata za Beyonce preko očekivanja

Prodano je već preko 5 tisuća karata, a tek je prošao prvi dan službene prodaje

Karte za Beyonce idu kao alva
Karte za Beyonce idu kao alva (AdriaEntertainment)
Više o

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

koncert

,

Beyonce

Počela je službena redovna prodaja ulaznica za koncert Beyoncé u zagrebačkoj Areni. Prvi sati prodaje dokazali su veliku zainteresiranost za koncert! Prodaja ulaznica premašuje sva očekivanja promotera.

Zajedno s pretprodajom, do sada je prodano već 5000 ulaznica. Ukoliko se ovakva prodaja nastavi, opravdano se može se očekivati da će koncert biti rasprodan u rekordnom vremenu. Zbog vrlo gustog rasporeda koncerata na turneji, nažalost neće biti moguće organizirati još jedan koncert u Zagreb, iako interes za to postoji.

Najvjerniji fanovi su svoje ulaznice osigurali putem službene fan club pretprodaje.

Beyhive i Bstage ulaznice su raspordane!! Službena fan klub pretprodaja organizirana je isključivo za fanove registrirane putem službene web stranice www.beyonce.com. Zbog očekivanog velikog interesa za koncertima na novoj turneji. Beyoncé je na taj način odlučila pokazati zahvalnost svojim najvećim obožavateljima nagradivši ih s mogućnošću ranije kupnje.

Redovna prodaja ulaznica za koncert počela je 11.2.2013. u  9 sati na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.

Ulaznice su zagrebački koncert koji će se održati 17.4.2013. su podijeljene u nekoliko kategorija, a cijene ulaznica su:

PL 1, PL8 - BEYHIVE (ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE - RASPRODANO!!

PL 2 - PARTER - 370 KN

PL 3 - VIP LOŽA - 800 KN

PL4 - SJEDENJE 1 - 420 KN

PL5 - SJEDENJE 2 - 360 KN

PL 6 - SJEDENJE 3 - 330 KN

PL 7 - SJEDENJE 4 - 220 KN

Beyoncé je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenica u pop kulturi. Umjetnica, solo izvođačica, glumica i poslovna žena, objavila je četiri # 1 samostalna albuma te prodala više od 75 milijuna albuma širom svijeta. Njezin rad je osigurao joj je brojne nagrade i priznanja, uključujući 16 Grammyja

Billboard ju je proglasio najboljim ženskim izvođačem te najboljim radijskim izvođačem 2000-ih godina. Američko udruženje diskografske industrije (Recording Industry Association of America) je također prepoznalo Beyoncé kao najboljeg izvođača u proteklih nekoliko godina.

Posljednja turneja  Beyoncé  "I AM...WORLD TOUR" bila je izuzetno uspješna, te je zauzela prvo mjesto na Billboardvoj ljestvici "Hot Tour chart".  Turnjea je uključivala vise  100 koncerata u od 32 zemlje na 6 kontinenata, a posjetilo ju je vise od 1.1 milijuna fanova.

Kritičari su dosljedno hvalili njezine energične nastupe, te je prozivali najboljim izvođačem zahvaljujući  kombinaciji privlačnosti i otmjenosti što je čini umjetnicom budućnosti.

 

12.02.2013. 04:57:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  dino
  22.02.2013. 23:41
  gdje se mogu kupiti ulaznice?
 2. avatar
  emina
  23.02.2013. 18:35
  da li bi netko htio kupiti kartu za koncert od beyonce u zg,parter?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh