« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
HE HE

Procijenite partnera prema načinu na koji spava

Osobe koje spavaju na leđima obično su neustrašive, dok one koje preferiraju spavanje na boku imaju priličnu količinu strahova

Što znači kad ovako spavate
Što znači kad ovako spavate (Shutterstock)
Više o

spavanje

,

položaji

,

na leđima

,

na trbuhu

,

na boku

 Kako je naše tijelo zapravo pravi detektor naših emocija i trenutnog psihičkog stanja, tako se njegovim položajima može puno saznati i o našim osobinama, kažu psiholozi.

Ne čudi stoga da se prema položaju u kojem netko spava može doznati dosta o njegovom emocionalnom stanju, pa poslušajte neke od savjeta kako pročitati govor tijela spavača. Naime, govor tijela preko dana i može biti pod kontrolom, no ne i tijekom noći.

Oni koji spavaju na leđima, opuštenih ruku i nogu, osjećaju se jakim i nepovredivim. To su rezervirane, mirne osobe koje postavljaju visoke kriterije kako sebi, tako i drugima.

Spavanje na boku sa skupljenim koljenima i rukama oko njih karakteristika je nesigurnih osoba, prilično nježnih i stidljivih, pa ne čudi da je češće zastupljen kod ljepšeg spola.

Spavanje na trbuhu s rukama ispod glave karakteristika je samopouzdanih, društvenih ljudi koji ne vole ni promjene ni kritiku, a niti samokontrola im baš nije na visini.

Otvorene i sumnjičave osobe spavaju na boku s rukama ispruženim ispred sebe, a jedna od glavnih osobina im je cinizam i dosljednost.

 

13.07.2013. 17:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh