« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Prirodne maske protiv bora

Bore će nas sve početi mučiti, prije ili kasnije, no kako priroda pruža pregršt mogućnosti za njihovo ublažavanje i uklanjanje, donosimo četiri prirodne maske koje će napraviti mala čuda

Riješite se bora na prirodan način
Riješite se bora na prirodan način (Shutterstock)
Više o

maslinovo ulje

,

bore

,

med

,

ananas

,

lice

,

banana

,

prirodne maske

,

lice bez bora

Bore su prirodni ukras lica, složili se vi s tim ili ne, a prije ili kasnije pojavit će se na svakom licu, bez obzira na sve skupe kremice koje ćete koristiti.

Upravo iz tog razloga bitku protiv bora najbolje je voditi prirodnim maskama za lice koje će vaše lice održati svježim, mladolikim i lijepim, uz nemalu uštedu za kućni budžet.

>> Prirodne maske za lice za hladne dane >>

Maska za lice od ananasa

Ananas je sjajan borac protiv bora, a koristi se izuzetno jednostavno - zgnječite ga i nanesite na čisto lice, ostavite da djeluje do pola sata i zatim isperite mlakom vodom.

>> Domaće maske za lice od jednog sastojka >>

Maska za lice od banane

Vrlo jednostavna maska - očistite lice, zgnječite bananu i nanesete je na lice, pa nakon pola sata isperete mlakom vodom. Nakon ove maske lice će vam biti meko i glatko.

>> Prirodna maska za zatezanje kože >>

Maska za lice od maslinovog ulja

Ponovno jednostavna primjena - u žlicu maslinovog ulja umiješajte par kapi limunovog soka i nanesite na čisto lice. Ostavite da djeluje dvadesetak minuta i isperete mlakom vodom. Sjaj nakon ove maske ne može postići niti jedna krema.

>> Prirodna maska za brisanje podočnjaka i umora >>

Maska za lice od meda

Med je čudo prirode i primjenjuje se u tretmanima ljepote tisućama godina. U žlicu meda umiješajte par kapi maslinovog ulja i ponovite proceduru kao i s ostalim maskama. Protuupalno djelovanje meda zaustavit će upalne procese na licu, ukloniti crvenilo i dati koži baršunastu mekoću.

14.09.2014. 09:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh