« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
FESTIVALI

Prijavite se na Nucomers natječaj i nastupite na 9. Illectricity Festivalu

Poznat je datum održavanja ovogodišnjeg Illectricity Festivala koji će se odvijati na nekoliko lokacija u Zagrebu od 29. studenog do 7. prosinca 2013

Zasvirajte na Illectricityju
Zasvirajte na Illectricityju (Illectricity festival)
Više o

Nucomers Night

,

Illectricity festival 2013

Deveti festival audio-vizualnih umjetnosti, Illectricity, održat će se od 29. studenog do 7. prosinca 2013. na više lokacija u Zagrebu. Illectricity će i ove godine biti edukativnog karaktera, a program će kroz 10 dana održavanja u glazbenom dijelu predstaviti brojne izvođače, te obuhvatiti mnoštvo radionica, prezentacija i debata na temu glazbe i interaktivnih vizualnih umjetnosti.

Hladne zimske večeri za početak će zagrijati Nucomers Night, večer rezervirana za mlade, neafirmirane DJ-eve i producente koji će odmjeriti svoje snage i umijeće. Deveti Nucomers natječaj će i ovaj put pokazati tko će u narednim godinama osvajati srca hrvatskih clubbera. Festivalski stručni žiri odabrat će Nucomers pobjednika koji će imati priliku nastupiti na završnoj večeri Illectricity Festivala. U suradnji organizacijom Pozitivan Ritam, pobjednik će, ovisno o žanrovskom pristupu u svojim setovima, imati priliku nastupiti i na Seasplash ili Slurp! festivalu, ali i festivalu iznenađenja iz regije.

Prijava na Nucomers natječaj

Ako ste DJ ili producirate bilo koju varijaciju elektronske glazbe, s naglasnom na inovativnost, svestranost i kreativnost, te još niste nastupili kao DJ/live act na većim partyjima, niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijoj glazbenoj etiketi pošaljite svoje materijale na nucomers@illectricity.com najkasnije do 7. studenog 2013.

Šaljite linkove na vašu glazbu, podatke koji trebaju uključivati biografiju, ime i prezime, godine starosti, e-mail adresu, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ ili live act).

Rezultati natječaja bit će objavljeni na Illectricity Facebook stranici http://www.facebook.com/illectricity

Organizator Illectricity Festivala je Confusion, Udruga za promicanje audio-vizualnih umjetnosti, a više o festivalu možete pronaći na njihovom Facebooku i Twitteru.

U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica koje vrijede za sva događanja na Illetricity Festivalu. Cijena je 65 kuna, a ponuda vrijedi samo za online pretprodaju i to dok se ulaznice ne rasprodaju. Više informacija o ulaznicama potražite na Entrio.hr

25.10.2013. 10:38:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh