« Knjiga
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
Napokon!

Priča završava s nama – svjetski književni hit stiže u Hrvatsku!

Iz pera Colleen Hoover dolazi nam hit koji ne smije propustiti ni jedan ljubitelj istinske romantike.

It Ends With Us, Colleen Hoover
It Ends With Us, Colleen Hoover (Facebook, Colleen Hoover)
Više o

Naklada Neptun

,

Priča završava s nama

,

It Ends With Us

,

Coleen Hoover

Ponekad nas najviše povrijede oni koji nas najviše vole.

Drugi puta zaredom u izdanju Naklade Neptun, u Hrvatsku stiže hit svjetski poznate autorice Colleen Hoover. Roman, u originalnom naslovu "It Ends With Us", na naše će police stići pod imenom "Priča završava s nama".

Na ovogodišnjem Interliberu (7.-12.11.2017.) Naklada Neptun će, uz dobro poznate starije naslove, predstaviti i 3 nova romana.

Tako čitatelji mogu očekivati roman "Odvažni vojvoda", treću knjigu u serijalu "Sinovi grijeha", autorice Anne Campbell i roman "Vojvotkinja po mjeri", četvrti po redu roman o Vretenastoj uvali, autorice Tesse Dare, te već spomenuti naslov "Priča završava s nama", koji je 2016.godine na Goodreadsu, najvećoj svjetskoj društvenoj mreži za ljubitelje knjiga, proglašen najboljim romantičnim romanom godine, uvjerljivo potukavši sve ostale u svojoj kategoriji (u konkurenciji su se našla zvučna imena poput Julie Quinn, Nore Roberts, Jamie McGuire, Sylvie Day, J.R.Ward i mnogih drugih).

Nakon romana "Opasna ljubav", po koji su na prošlogodišnji Inteliber pohrlili čitatelji iz Hrvatske, ali i cijele regije, iz Neptuna nam stiže najočekivaniji hit u spisateljskoj karijeri Colleen Hoover.

Lily Bloom život nikad nije mazio, no uvijek se trudila pronaći sreću. Odrasla je u malom gradiću, završila je studij i preselila se u Boston - i tamo započela vlastitu karijeru s nadom u svoj sretan završetak.
Onda je srela Rylea Kincaida, zgodnog neurokirurga, tvrdoglavog i pomalo arogantnog muškarca koji je osvojio njezino srce svojom skrivenom nježnom stranom. Ryle je naizgled savršen, no ima jednu manu - on ne voli veze. Pa čak i kad Lily postane iznimkom koja potvrđuje njegovo pravilo, i dalje je progoni pitanje što je to čini osobom koja ga je uspjela osvojiti.
Dok je sve više pritišću sumnje u vezu s Rylem, pojavljuje se još jedna prijetnja, Atlas Corrigan, Lilyna prva ljubav i muškarac koji sa sobom donosi dio nje koji je ostavila u prošlosti. On je jednom davno bio njezina srodna duša i njezin zaštitnik.
A sada kad se vratio, sve što je Lily sagradila s Ryleom naći će se u opasnosti.

Autorica poznata po izrazito emocionalnim romanima, likovima koji su priznemni i poistovjetivi, u izdanju najmlađe i najromantičnije izdavačke kuće u Hrvatskoj, još nas jednom uvodi u priču koja osvaja svojom snažnom porukom i hrabrošću kojom promiče granice.

"Priča završava s nama" dovest će vas do suza, a istovremeno vas podsjetiti zašto nikada ne smijemo posumnjati u to da zaslužujemo biti sretni.

Dosad izdane romane Naklade Neptun naručiti možete na službenim stranicama naklade.

Piše: Andrea Holi
03.10.2017. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh