« Fun
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
NE ZNAČI NE!

Pretukla svog dečka jer nije želio spavati s njom

18-godišnjakinja sa Floride udarila je dečka više puta šakom u glavu nakon što joj je rekao da je ružna i da mu ne pada na pamet spavati s njom

A djeluje tako drago i simpatično...
A djeluje tako drago i simpatično... (NBC Miami)
Više o

obiteljsko nasilje

,

smiješne vijesti

,

bizarne vijesti

Žena iz grada Coral Springs na Floridi suočena je s optužbom za nanošenje tjelesnih ozljeda nakon što je nekoliko puta udarila svog dečka šakom u glavu zbog toga što nije želio spavati s njom, stoji u izvješću lokalne policije.

18-godišnja Inez Nunez uhićena je u utorak, a prema policijskom izvješću, policajce su pozvali susjedi koji su čuli da se Inez i njezin partner glasno svađaju i bacaju predmete po kući.

Njezin je dečko rekao policajcima kako zajedno žive oko pola godine, a cijeli se neugodni događaj odvio nakon što je neimenovani 20-godišnjak rekao Inez da je ružna te da ne želi spavati s njom.

Inez je priznala da ga je udarila više puta, ali samo zbog toga što ju je on prvotno gušio i prvi udario. Ipak, s vremenom je gotovo potpuno promijenila iskaz jer je policija u njenoj obrani pronašla puno nedosljednosti.

Njezin je dečko prevezen u bolnicu s lakšim ozljedama glave, a Inez je popraćena u lokalni zatvor, gdje joj je dosuđena jamčevina od 2500 dolara.

06.04.2012. 07:51:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ivica
    06.04.2012. 22:16
    Još je dobro prošao. Mogla ga je silovati.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh