« Fun
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
NEĆEŠ, RAZBOJNIČE!

Mulac udario biciklista i pokušao pobjeći, ali pravda je bila brža

Bez obzira na to u što vjerujete, život i karma imaju čudnu naviku da s vremena na vrijeme daju svakome točno ono što je zaslužio

Neočekivana solidarnost na cesti
Neočekivana solidarnost na cesti (Screenshot YouTube)
Više o

prometna nesreća

,

biciklizam

,

biciklisti

,

karma

Unatoč tomu što nas od malih nogu uče kako su u laži kratke noge te da je pravda često spora, ali uvijek dostižna, život nas u odrasloj dobi puno puta potpuno razuvjeri.

Ipak, bez obzira na to u što vjerujete, život i karma imaju čudnu naviku da s vremena na vrijeme daju svakome točno ono što je zaslužio. O tomu nam iz prve ruke može posvjedočiti neimenovani 17-godišnji vozač automobila koji je na mostu udario biciklista i bez ikakve namjere da sazna je li čovjek kojeg je srušio uopće živ pokušao što je prije moguće zbrisati s mjesta događaja.

Srećom, cijelu je stvar u retrovizoru vidio iskusni vozač lokalnog autobusa, koji je spretnim manevrom blokirao obje trake i prepriječio tinejdžeru put.

U pomoć biciklistu odmah je priskočio još jedan vozač automobila, kojemu je biciklist pokazao da nije jako ozlijeđen, već da krene za automobilom koji ga je srušio. Vozač je poslušao njegov savjet i blokirao vozilo tinejdžera sa stražnje strane, što mu je potpuno onemogućilo bijeg.

Svega minutu nakon ovog nesretnog događaja na scenu je došla i policijska patrola koja se našla u blizini te su policajci ubrzo uhitili prijestupnika i odveli ga u pritvor.

Iako se u zadnje vrijeme sve češće u medijima potenciraju problemi u suživotu biciklista i vozača automobila, upravo ovaj primjer pokazuje kako je građanska svijest puno važnija od vrste vozila kojom prometujemo.

Nadamo se kako će ova priča svima poslužiti kao primjer da je malo više tolerancije u prometu ponekad sve što je potrebno da svi sigurno i zadovoljno stignu na odredište.

06.04.2012. 11:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh