« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
RECENZIJA

Prestigio PAP 4300 Dual SIM smartphone

Najjači smartphone tvrtke Prestigio u Hrvatsku stiže zajedno s ostala dva modela u studenom

Sjajan Android smartphone
Sjajan Android smartphone (Prestigio)
Više o

smartphone

,

pametni telefon

,

Prestigio PAP 4300

,

ASBIS

Prestigio će u studenom ove godine na hrvatsko tržište pustiti 3 smartphonea koji primaju dvije SIM kartice. Onaj najjači nosi oznaku Prestigio PAP 4300.

Prvi smo u Hrvatskoj imali priliku "dotaknuti" i isprobati ove uređaje, a koji su premijerno u Hrvatskoj predstavljeni na ASBIS Showtime konferenciji održanoj u u Šibeniku.

Kao i prethodna dva modela, Prestigio PAP 3500 i Prestigio PAP 4040, i model PAP 4300 je Android smartphone s oku ugodnim dizajnom i multitouch ekranom. Kada već spominjemo operativni sustav, radi na novom Androidu 4.0 ICS-u. Ima i najveći ekran od ove trojke - 4,3 inča (10,9 cm), s kvalitetnom IPS matricom i rezolucijom od 800×480 točaka. Namijenjen je naprednim Android korisnicima, ili bolje rečeno svima - poslovnim ljudima, menadžerima, mladima, studenima i školarcima, svim aktivnim korisnicma.

U grafitnom je kućištu, oku lijepog dizajna i čisto pristojne konfiguracije. Radi na energetski štedljivom MT6575 procesoru (kao i model PAP 4040) koji se temelji na ARM CortexTM-A9 arhitekturi i radi na radnom taktu od 1GHz. Sa stražnje strane pronaći ćete i kameru od 5MP s auto fokusom, slike i video koji snimite bit će prilično dobri.

Spomenimo i podršku za WiFi, GPS, 4 GB prostora za pohranu podataka, microSD memorijsko proširenje, microUSB.

Više o telefonu možete doznati na racunalo.com

08.10.2012. 11:18:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh