« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
TEST

Prestigio MultiPhone 5044 DUO - elegantno čudovište

Novi 5 inčni Prestigio MultiPhone 5044 DUO djeluje skuplje i elegantnije nego što biste očekivali, kažu kolege s portala Računalo.com

Moćna mašina iz Prestigia
Moćna mašina iz Prestigia (Prestigio)
Više o

test

,

karakteristike

,

recenzija

,

Prestigio MultiPhone 5044 DUO

Prestigio je kompanija koja se tek unazad dvije godine bacila na tržište mobilnih uređaja i već su ostvarili zapažen uspjeh, u prvom redu u istočnoeuropskim zemljama.

Možda su vam ranije bili poznatiji po proizvodnji tableta i nekih drugih gadgeta, no danas u vrlo agilnom mobilnom svijetu, svijetu smartphonea postaju sve poznatije ime. Kao i svi proizvođači, imaju i boljih i lošijih modela, a Prestigio MultiPhone 5044 DUO definitivno spada u one ponajbolje.

Po nama ovo je najbolji Prestigio smartphone koji smo imali u rukama, svakako jedan od najboljih.

Prestigio MultiPhone 5044 DUO svojom pojavom djeluje prilično impresivno. S obzirom na cijenu i hardversku konfiguraciju konkurencija bi se trebala ozbiljno zamisliti.

Neki se guraju reklamama, neki informacijama koje baš i ne drže vodu, a Prestigio je kompanija koja je radila i pokušavala, i u tim svojim pokušajima je i uspjela. Upravo je uspješna priča koja stoji iza Prestigio MultiPhone 5044 DUO smartphonea.

Cijelu recenziju i video pogledajte na portalu racunalo.com

21.08.2013. 10:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh