« Seks
objavljeno prije 10 godina
UPS!

Prerana ejakulacija frustrira i žene

Vjerovali ili ne, ali kontrola ejakulacije je izuzetno bitna ženama, pa ih loši rezultati njihovog partnera u tom segmentu priično frustriraju

Niti njoj nije svejedno
Niti njoj nije svejedno (Shutterstock)
Više o

žene

,

ejakulacija

,

preuranjena ejakulacija

,

frustracija

Prijevremena ejakulacija problem je koji ne muči samo muškarce, nego i žene pate zbog njega jer je frustracija kod žena izražena u slučaju da njihov partner ima problema s kontrolom.

Čak 40 posto žena izjavilo je da je kontrola ejakulacije važna za dobar seks, i to izrazito. 

Glavni problem je u tome što muškarci koji se bore s tim toliko pažnje posvećuju svojoj ejakulaciji da potpuno zaboravljaju da i njihova partnerica može imati problema s tim što njima treba manje od minute da svrše. 

Žene nemaju toliko problema s tim što seks traje kraće, već su muškarci potpuno i apsolutno fokusirani na svoju ejakulaciju i zaboravljaju da je i partnerica tu.

Takav seks žene doživljavaju kao sebičan, jer zanemaruju maženje i poljupce, kao i sve ostale oblike stimulacije. 

Stoga, ako imate taj problem, nemojte zaboraviti da ga ima i partnerica.

 

29.05.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Lea
    09.12.2014. 13:13
    Dečko mi ima problem sa preuranjenom ejakulacijom i kupila sam mu Delayer sprej. Sada više nema taj problem i odnos nam se popravio zahvaljujući Delayer spreju.
  2. avatar
    Matija
    14.02.2015. 09:49
    Naručio sam Delayer sprej i zaista mi je pomogao da mogu izdržati duže od 5 minuta. Ono što me oduševilo je da nisam imao nikakav osip po penisu što mi se dešavalo sa jednim drugim (ne sječam se više kako se zvao) i taj osim osipa nije djelovao ništa. Moj glas ide Delayer spreju i preporučam ga svima!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh