« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
FESTIVALI

Prepustite se zovu divljine – festival Into The Wild

Into The Wild festival smjestio se u klub Barbarellas u uvalu Prosika u Pirovcu. mjestu na kojem se tradicija isprepliće s dobrom glazbom

I domaće snage na Into the Wild Festu
I domaće snage na Into the Wild Festu (Arhiva)
Više o

Barbarellas

,

Garden Tisno

,

Into The Wild festival

Plesa i zabave je bilo od pamtivijeka, zna se da su i pećinski ljudi štovali glazbu i ritam, a to je usađeno i u svima nama. U potrazi za glazbenim spektaklima, plesnim delirijem i energijom ovo ljeto vraćamo se na iskonsko mjesto dobre zabave i krećemo u divljinu.

Into The Wild festival vodi vas u klub Barbarellas u Pirovcu, jedan od najboljih klubova u Dalmaciji, koji otpušta ljetnu energiju i mami na ples dok ste okruženi plažama, šumom i vinogradima. Uz gostovanja nekih od velikana elektronske glazbe poput inovatora Derricka Maya, najvećih imena istočne Europe Valentina Kanzyanija i Petra Dundova, prepustite se house i techno ritmovima.

Čarolija divljine u Barbarelli traje 9. i 10. kolovoza od 23.30 sati, dok se 11. kolovoza premješta na poznato utočište dobrog zvuka, na lokaciju The Garden Tisno, gdje vas očekuje besplatni beach afterparty od 7 ujutro i traje cijeli dan.

Into The Wild festival smjestio se u klub Barbarellas u uvalu Prosika u Pirovcu. mjestu na kojem se tradicija isprepliće s dobrom glazbom, gdje su svirale najveće zvijezde poput Richie Hawtina. Niti ovaj put neće biti iznimka jer će se u tri dana festivala Into The Wild okupiti DJ-evi, producenti i svi oni koji rade za elektronsku scenu, promiču ju i u njoj uživaju.

Prvog dana festivala, 9. kolovoza, od 23.30 sati u klubu Barbarellas očekuje vas slovenski techno DJ i producent Valentino Kanzyani, jedan od najvećih DJ-eva istočne Europe, koji nastupa u sklopu svoje Love and Gratitude turneje. Talijanski veteran Cirilo, jedno od najpoznatijih imena talijanske techno scene na kojoj je već 30 godina, zadužen je za ples, a večer u divljini završava s Gaudijem, talijanskim DJ-em i producentom te organizatorom glazbenih događaja, koji će svojim čarobnim štapićem i selekcijom plesno dobre glazbe izvući ono najbolje iz vas.

Derrick May je poznat kao pionir techna, a ovaj glazbeni inovator u Barbarellas dolazi 10. kolovoza. Petar Dundov, poznato ime techna u ovim dijelovima Europe, svoju zvučnu kreaciju inteligentne glazbe predstavit će drugi dan festivala. Zero kao raznovrsna vrijednost hrvatske glazbene scene predstavlja širi spektar elektronske glazbe, a žeđ za plesom utažit će Mary, jedan od prvih DJ-eva u Hrvatskoj koji je promovirao elektronsku glazbu.

Party treba imati i dobar afterparty, pa ćete se 11. kolovoza od 7 sati ujutro prepustiti zovu divljine na provjerenoj lokaciji The Garden Tisno koja je utočište dobre glazbe. Jedan od rezidenata Nick The Gardener bit će zadužen za pobuđivanje hedonizma u vama.

Uz njega je u misiji Brighton koji se od pulta ne miče satima i preklinje za još glazbe, kao i talijanski elektronski dvojac Dubsones. Sergej Snooze, osnivač etikete Home Made Electronica, vraća stvari na početak te daje svoju selekciju ritmova od kojih ne prestajete plesati. Mariano Mateljan mlada je nada koja će predstaviti svoje mračne i duboke ritmove niskih frekvencija. Konačno, uz Miru za pultom, za događaj koji pršti od pozitivne energije zaduženi su i Into The Wild DJ-i.

Prepustite se zovu divljine od 9. do 11. kolovoza u klubu Barbarellas i na lokaciji The Garden Tisno.

Pogledajte promo video

Ulaznice:

Ulaznice za 9. kolovoz su 70 kuna.

Ulaznice za 10. kolovoz su 90 kuna.

Beach party 11.kolovoza je besplatan.

Festivalska ulaznica za dva dana je 150 kuna.

Prodaja ulaznica je u sustavu Entrio - www.entrio.hr

Ulaznice možete kupiti i u caffe baru Cica u Zagrebu.

30.07.2013. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh