« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Prepoznajte ženskara što prije

Savršenih muškaraca, tako kažu, nema ni u crtanim filmovima, no ovaj tip trebate u svakom slučaju izbjegavati u širokom luku

Ako zavodi uvijek i svugdje ... bježite glavom bez obzira
Ako zavodi uvijek i svugdje ... bježite glavom bez obzira (Shutterstock)
Više o

gluma

,

muškarci

,

ženskar

,

mijenjanje partnera

Svi znate one tipove koji su uvijek sređeni, osmijeh im je od uha do uha, a oči neumorno šaraju onaokolo u potrazi za zgodnim ženama. Da, to su ženskari, no ima i onih koji se pokušavaju sakriti.

Čujete li za svog novog partnera da često mijenja partnerice od neke prijateljice, možete mirno pretpostaviti da ga je zamijenila s nekim drugim, no kad takve informacije počnu pristizati sa svih strana, možda bi se mogli zamisliti na vrijeme.

Romantični su tipovi uvijek traženi, no ako vaš muškarac pretjeruje s romantičnim gestama, nešto nije u redu, jer ženskari uvijek traže pažnju biranim poklonima i romantikom, no da vas upozorimo unaprijed - to ne traje dugo.

Naime, ženskari su poznati po odličnoj glumi, jer nakon toliko promijenjenih žena jako dobro znaju što trebaju reći u kojem trenutku. Ipak, može im se potkrasti i greška - ako vam vrlo brzo izjave da ste žena njegovog života, puno je vjerojatnije da vas želi odvući u krevet nego što želi pravu, dugotrajnu vezu s vama. 

28.02.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh