« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
TULUM

Pozivamo vas na 2.noć carica

Ne propustite zabavan party pun smijeha, pjesme, plesa, čestitki rođendana, darivanja i razmjeni pozitivne ženske energije.

Party za cure
Party za cure (Arhiva)
Više o

druga noć carica

Drage carice, posebno nam je zadovoljstvo okupiti vas na 2.noći carica koju organiziramo 7.ožujka u Hemingway baru u Zagrebu, s početkom u 20.30 sati. Ovoga puta s ponosom najavljujemo suradnju sa SOS mamama - caricama SOS dječjih sela, koje će biti naše počasne gošće i kojima ćemo zajedno pomoći kroz bogatu kreativnu tombolu. SOS mame su žene koje se brinu za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju te trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj.

Na programu 2.noći carica su fotografiranje sa novom predivnom krunom, jer morate vidjeti kako izgledate kao prava carica, nagradni natječaj u kojem je svaka naša gošća carica - pobjednica te odlična zabava i ples uz plesne hitove 80-tih i Hemingway DJ-a!

Novo...izbor za NAJcarice

Ovoga puta s veseljem najavljujemo i izbor za proglašenje NAJcarica - 'običnih' žena koje zrače svojom prisutnošću, imaju posebne hobije ili zanimanje i jednostavno su predivne kao osobe. Godinama gledamo kako se razne (pre)mršave ljepotice natječu na izborima za miss i dobivaju WOW titule. A što je nama, običnim ženama? I mi želimo biti missice, odnosno carice i to svaka na svoj originalni način. Stoga će 5 prijavljenih mama, prijateljica, kćeri, kolegica i jedna SOS mama...biti proglašene NAJcaricama.

Ne propustite zabavan party pun smijeha, pjesme, plesa, čestitki rođendana, darivanja i razmjeni pozitivne ženske energije. Na noćima carica sve dame imaju priliku odlično se zabaviti i osjetiti kako je, barem na jednu noć, fenomenalan osjećaj biti istodobno žena, majka, ljubavnica, solerica, managerica, poduzetnica, zaposlena ili nezaposlena, udana, neudana, odvažna, skromna, snažna, simpatična....kakva god, ali na svoj način - carica.

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu ovdje http://www.zena-majka-carica.com/2noc-carica.html

Dođite, ovo je vaša noć!
Živjele carice :)

26.02.2014. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh