« Seks
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
DOBRA IDEJA

Prepoznajte seksualne navike prema frizuri

Muškarci bi, osim što zaljubljeno gledaju u ženinu kosu, trebali obratiti pažnju i na frizuru kako bi znali što trebaju raditi u krevetu

Kad leprša, u krevetu vas čeka neusporedivi užitak
Kad leprša, u krevetu vas čeka neusporedivi užitak (Arhiva)
Više o

žene

,

seksualne navike

,

frizure

,

najbolje frizure

,

seksi frizure

Muška zaluđenost ženskom kosom već je poznata stvar, no kako stvari stoje, nije dovoljno samo uživati u pogledu, nego treba obratiti pažnju na frizuru kako bi saznali koje su seksualne navike žene koju planirate osvojiti.

Konjski rep obično ženama daje mladolik izgled školarke, no vrijedi znati da su prilično avanturistički nastrojene među plahtama. Kako kažu seksualni savjetnici, otkrivanje očiju jasno sugerira seksualno samopouzdanje, pa se muškarcima preporučuje polagani pristup i duga predigra, jer nakon toga slijede čuda.

Savršena frizura, u kojoj svaka dlaka stoji na svom mjestu pokazuje da se radi o ženi koja pazi na red i voli biti šef u krevetu. No, kad muškarac pokaže dovoljno inicijative, oklop će pasti i otkriti vulkan strasti, stoga, momci, na posao.

Kosa koja leti na sve strane, neukrotivo prkoseći i vremenu i Taftu i češljevima odaje ženu koja se u svojoj koži osjeća izuzetno ugodno. Opušten pristup glavna je karakteristika ovih žena u životu, pa tako i u krevetu. Što god vam napravila, pošteno joj vratite i doživjet ćete jedno nezaboravno ugodno iskustvo.

Bilo koji oblik punđe otkriva da se radi o ženi koja uživa u flertu, jer pokazuje najsenzualniji dio tijela, vrat. Stoga, takav pristup možete očekivati i u krevetu, a na vama je da tu nježnost i blagost raspirite u šumski požar, što vam neće biti teško počnete li upravo s vratom.

05.12.2012. 22:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh