« Seks
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
NA PRAVOM PUTU

10 načina kako je odvući u krevet

Svaka žena ima tu magičnu tipku, koja kada se pritisne, automatski je dovodi u raspoloženje za seks. Pogledajte deset metoda pomoću kojih može biti samo vaša...

Kako doći do kreveta?
Kako doći do kreveta? (Shutterstock)
Više o

krevet

,

žene

,

seks

,

osvajanje

,

metode

1. Recite prave riječi - odabir pravih riječi uz nekoliko decentnih komplimenata stvara atmosferu zbog koje će vas poželjeti.

2. Ljubavni ugriz - ponekad sve vidite u njenim očima, a tada ne treba okolišati već prijeći na metodu koja će je oboriti s nogu. Riječ je naravno o laganom ugrizu za vrat.

3. Strastveni poljubac - vjerojatno će proći neko vrijeme prije nego vam dopusti da je poljubite, no kada pređete tu granicu, nemojte si dopustiti pogreške u obliku gušenja i previše sline, jer drugu šansu nećete dobiti.

4. Kulinarske vještine - ne morate biti vrhunski majstor u kuhinji, ali neko vama drago jelo koje ste pripremili specijalno za nju, uz bocu dobrog vina i pozadinsku muziku, dovoljno je motivirajuće da se nakon toga preselite pod plahte. Čini se kako i ženama ljubav ide kroz želudac.

5. Upotrijebite ruke - počnite s masažom stopala, a zatim prijeđite na leđa. Na taj način dovoljno ćete je opustiti, a uz par poljubaca na strateškim mjestima jasno je kamo sve to vodi.

6. Preuzmite inicijativu - pobirinite se da joj na izlasku s vama bude zabavno. Ako niste spontani, isplanirajte stvari. Dajte joj do znanja kako vam je stalo da se s vama dobro provede. To će joj bit znak kako i u krevetu slično postupate.

7. Flertajte - ponekad, kada ste u dugoj vezi, strast se polako počinje gasiti. To je sasvim normalna situacija, no postoje metode kojom početnu iskru opet možete zapaliti. Pošaljite joj sugestivnu sms poruku, dodirnite je nježno ili recite nešto neočekivano. Sasvim dovoljno da vam se prepusti.

8. Budite pažljivi - nemojte navaljivati i biti sirovi jer to je za nju automatsko hlađenje. Budite strpljivi i obazrivi, neće proći puno vremena i već ćete se naći pod plahtama.

9. Pružite joj izazov - jer izazov znači uzbuđenje i zabavu. Odvedite ju na bazen i provjerite tko brže pliva. Biljar i kuglanje također nisu loša solucija. Neka vam pokaže svoje vještine, jer ako pobijedi i vi ćete dobiti ono što želite.

10. Spustite se niže - ovo nema potrebe previše objašnjavati. Naravno, podrazumjeva se da ste već u vezi, i da znate kako upotrijebiti određene igrice.

01.12.2012. 22:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh