« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
NOVOSTI

Premium monitori za igre nove generacije

AOC, kao jedan od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora, sponzorira ovogodišnji Gamescom u Kolnu u Njemačkoj, s 350 gaming monitora.

Sjajni AOC monitori za igranje
Sjajni AOC monitori za igranje (AOC)
Više o

AOC

,

g2460Pqu myUltraSpeed

,

monitori za igranje

Spektakularni ciljevi, intenzivne borbene situacije i emotivni trenuci - ovo su samo neki od mnogi igraćih iskustava po kojima je vodeći proizvođač, izdavač i distributer Electronic Arts poznat po cijelom svijetu.

Kako bi omogućio besprijekorno uživanje ​​u najnovijim EA naslovima, AOC, kao jedan od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora, sponzorira ovogodišnji Gamescom u Kolnu u Njemačkoj, s 350 gaming monitora.

Tako svi ljubitelji posebnih igraćih iskustava sredinom kolovoza mogu naočigled vidjeti kako igre oživljavaju na AOC 24-inčnom (60,9 cm) myUltraSpeed Full HD zaslonu oznake g2460Pqu koji će se nalaziti na EA štandu u dvorani 6.1 ( štandovi C061, C063, B060).  Zahvaljujući vremenu odziva od samo 1 ms i uz 144 Hz, nagrađivani monitor učinkovito eliminira učestale smetnje pri igri poput nejasne i titrajuće slike pružajući beskompromisno i dugotrajno iskustvo igranja. Ujedno kao pokrovitelj najvećeg sajma interaktivne zabave, AOC se tako nameće kao prvi izbor u igraćem sektoru.

Premium monitor za beskopromisno igranje

Na ovogodišnjem Gamescom sajmu, posjetitelji EA štandova u izložbenom centru Koelnmesse, od 14. do 17. kolovoza, među prvima se mogu upoznati,  pa i iskusiti najprodavanije milijunske EA naslove, uključujući i nogometnu simulaciju FIFA 15, akcijsku igru Battlefield Hardline, životnu simulaciju The Sims 4 i online igru za više igrača Dawngate.

Pogotovo igre poput FIFA-e i Battlefield Hardline mogu pokazati svoj maksimum uz nagrađivani AOC-ov g2460Pqu myUltraSpeed monitor prepoznatljiv po izuzetno brzom vremenu odziva od 1 ms, 144 Hz te smanjivanju zamora očiju i eliminiranju učestalih smetnji pri igri poput nejasne i titrajuće slike. Na taj način, igrači u startu imaju prednost naspram svoje konkurencije na drugim modelima uređaja.

Ovaj model također se može pohvaliti sa 16:9 širokim TN zaslonom dimenzija 1920 x 1080 u Full HD rezoluciji i naprednim DisplayPort priključkom za brz prijenos slike.

Glavni igrač na igraćoj sceni

Sa svojim pokroviteljstvom EA na Gamescom sajmu, AOC ponovno dokazuje svoju predanost naspram igraćih inovacija te se nameće kao broj jedan izbor među igraćim monitorima. S izložbenim prostorom od 140.000 m² i 340.000 posjetitelja u 2013. godini, Gamescom je savršena pozornica da myUltraSpeed zablista u punom sjaju.

Ovaj najveći sajam interaktivne zabave, tradicionalno pruža vizualno sofisticirane igre nove generacije na EA štandovima koji ispunjavaju želje najzahtjevnijih igrača vezano uz igraće novitete i hardvere tijekom njihovog posjeta. Ova kombinacija ujedno je idealna za igrače koji žele doživjeti napredne značajke i visoku kvalitetu igre AOC monitora. Osim 350 gaming monitora raspoređenih na Gamescom sajmu, igraći portfolio jednog od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora također uključuje i nekoliko drugih modela, kao što su 27-inčni (68,6 cm) model g2770Pqu koji kombinira 144 Hz s vremenom odziva od 1 ms, g2460Pqu s izuzetno velikim ekranom, što ga čini idealnim za igranje igara iz udobnosti vlastitog naslonjača.

Također se AOC može pohvaliti i modelom g2460Pg koji dolazi s naprednom G-SYNC tehnologijom koju su dizajnirali stručnjaci i proizvođači grafičke kartice NVIDIA®. Ovaj modul naziva G-SYNC ugrađen je u monitor kako bi se dovelo igranje na jednu novu razinu sinkronizirajući frekvenciju osvježavanja s grafičkim procesorom na kartici. Na taj način, više ništa ne stoji između igrača i igre jer i najsitniji potez bežičnim upravljačem odmah se odražava na ekranu ostvarujući jedinstveno igraće iskustvo i realnom vremenu. 

12.08.2014. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh