« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
PRIRODNA SMRT?

Preminula 30-godišnja nasljednica Johnson & Johnson

Casey Johnson umrla je u svojoj kući u Los Angelesu, nema dokaza kaznenog djela

(Getty Images)
Više o

farmaceutske kompanije

,

Johnson & Johnson

,

Casey Johnson

Casey Johnson, nasljednica farmaceutskog diva Johnson & Johnson, koja je nedavno punila naslovnice tabloida s istospolnim zarukama sa zvijezdom 'reality showa' Tilom Tequilom, umrla je u dobi od 30 godina, objavio je u utorak magazin People na web stranici.

Njezinu smrt objavila je Tequila na svojoj Twitter stranici, a kasnije je to potvrdila i policija.

"Molim vas da svi molite za moju družicu Casey Johnson. Ona je umrla. Svima vam hvala za ljubav i podršku, ja ću biti 'offline' kako bih bila s obitelji", napisala je Tequila.

Policija i vatrogasci Los Angelesa pozvani su u kuću u 11:51 u ponedjeljak, a Johnson je proglašene mrtva na mjestu intervencije.

"Izgleda da je to bila prirodna smrt. Nema dokaza kaznenog djela. Toksikološko izvješće ureda mrtvozornika bit će slijedeće", kazala je policijska dužnosnica Sara Faden.

Johnson, iza koje je ostala usvojena kćer Ava, bila je pra-pra unuka osnivača tvrtke Johnson & Johnson, i kćer vlasnika NFL momčadi New York Jets, Roberta Wooda Johnsona. (hina/metro-portal)

05.01.2010. 09:25:59
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    05.01.2010. 16:31
    kladim se da to ima veze sa farmaceutskim proizvodima koje je koristila, slično kao i mlada holivudska glumica koja je nedavno umrla...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh