« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
NOVOSTI

Premijera Huawei Watch GT 3 Pro

Hrvatska premijera Watch GT 3 Pro opravdala je sva očekivanja okupljenih ljubitelja tehnoloških inovacija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Huawei)
Više o

Huawei

,

pametni sat

,

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei je u ugodnom zelenilu i atmosferi golf terena Riverside u Zagrebu predstavio svoju dugoočekivanu seriju pametnih satova Watch GT 3 Pro. U društvu brojnih okupljenih partnera, nišnih novinara kao i šire publike, zaštitnih lica, ali i poznatih osoba hrvatske javne scene oba sata iz serije dobila su svoje adekvatno predstavljanje i prezentaciju svih impresivnih funkcija, tehnoloških inovacija i elegantnog dizajna. Watch GT 3 Pro serija naslanja se na tradiciju Huawei pametnih, nosivih uređaja koji su od lansiranja 2018. godine označili prekretnicu na tržištu i tijekom godina kroz nove iteracije donijeli još više proširenih zdravstvenih i sportskih značajki te jačih performansi. Huawei Watch GT 3 Pro serija donosi nam dvije serije proizvoda s četiri potpuno nova modela u dvije veličine - Watch GT 3 Pro 46mm titanium, Watch GT 3 Pro 46mm fluoroelastomer, Watch GT 3 Pro 43mm ceramic te Watch GT 3 Pro 43mm leather koje su okupljeni na eventu mogli i osobno testirati. Već na prvi pogled, obje verzije u svim modelima i veličinama pokazuju bogato sportsko nasljeđe, dodatno naglašeno i kroz ime same serije, dok se modeli međusobno dodatno razlikuju po materijalima izrade i narukvicama s kojima su opremljeni.

Huaweijeva najnovija perjanica u kategoriji nosivih uređaja dolazi s novim dizajnom sučelja, velikim zaslonima na oba modela, poboljšanom i snažnom baterijom s mogućnošću brzog punjenja te velikim brojem inovativnih i korisnih funkcija koje ovu seriju stavljaju u sam vrh ponude.

Regionalni direktor Huaweija za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Srbiju Liao Jia navodi: „ Zadovoljstvo korisnika našim pametnim satovima i nosivim uređajima je i dalje iznimno visoka, a GT3 PRO model donosi snažniju autonomiju i inovacije u ovo područje na kojem uvijek postoji prostora za napredak".

Ono što budi pozornost već na prvi pogled je zasigurno impresivna kombinacija elegantnog i nosivog dizajna te vrhunske kvalitete izrade i materijala koje donosi Watch GT 3 Pro serija. Serija napravljena od titana u oba dostuona modela pokazala se kao lagana, ali iznimno snažna varijanta koja nam donosi 43 mm AMOLED zaslon izrađen od safirnog stakla, materijala tvrdog poput dijamanta. Visokotehnološka keramika na stražnjoj strani prolazi kroz više od 60 procesa u proizvodnji kako bi se od cirkonijevog keramičkog praha dobio finalni proizvod koji detektira i najmanje promjene tjelesne temperature. Serija izražena od keramike je nešto manjih dimenzijama i targetira na ženske kupce uistinu elegantnim dizajnom i bijelom bojom. Keramika visoke tehnologije nije samo lijepa, već je i vrlo otporna na koroziju i toplinu, dok je safirna leća vrlo otporna na ogrebotine i razbijanje. U senzoru se također koristi safirno staklo keramičke stražnje ljuske, za bolje prodiranje svjetlosti i precizno praćenje otkucaja srca. S novim dizajnom korisničkog sučelja, snažnom baterijom i brzim punjenjem, ovi pametni satovi dižu ljestvicu i najnovijim funkcijama poput EKG analize i TruSeen 5.0+. EKG aplikacija sadrži modul EKG senzora visokih performansi i pruža mjerenje EKG-a u stvarnom vremenu, informacije o sinusnom ritmu, fibrilaciji atrija i još mnogo toga. Uređaj donosi i zdravstvenog asistenta - Healthy Living Shamrock. Putem personaliziranih postavki korisnici mogu primati redovite podsjetnike o zdravstvenom stanju, dnevnom unosu vode, podsjetnike o lijekovima, notifikacije za optimizaciju sna ili za poboljšanje količine tjelovježbe i kretanja.

No, ne zaboravimo sportsko srce ove linije. Svi uzvanici su imali priliku testirati satove uz neobaveznu partiju golfa, ali ovi satovi donose više od 100 opcija treninga uz moderne GPS funkcije, vodootpornost do 30 metara dubine i poduži popis dosta impresivnih hardverskih i softverskih poboljšanja. Kako bi i opravdala naziv osobnog asistenta na zapešću, Huawei Watch GT 3 Pro serija donosi mnoštvo pametnih funkcija koje možete koristiti u svim segmentima svakodnevnog života. Kroz multimedijalno povezivanje s drugim uređajima, upravljanje pozivima i integracijom aplikacija i funkcija koje omogućavaju bolju povezanost, ovi pametni satovi postaju iznimno korisni uređaji koji pomažu optimizaciji svakodnevnice. Premda može raditi samostalno, Watch GT 3 Pro serija lako se sinkronizira sa svakim pametnim telefonom, bez obzira radi li uređaj na Androidu ili iOS-u.

Huaweijevo inzistiranje na beskompromisnom korisničkom iskustvu iza kojeg stoje brojne tehnološke inovacije i ulaganja u kvalitetu, čine seriju pametnih satova Watch GT 3 Pro zasigurno jednom od najočekivanijih linija pametnih i nosivih uređaja koja će zasigurno opravdati već sad zavidnu reputaciju.

Sve detalje o Huawei Watch GT 3 Pro seriji i očekivanom startu prodaje koji se očekuje do kraja svibnja možete naći na sljedećem linku.

25.05.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh