« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
TAG HEUER

Preljubnik Tiger Woods dobio podršku od milijunskog sponzora

Švicarska marka nastavit će suradnju s golferom koja je počela 2002

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Tiger Woods

,

Tag Heuer

Renomirani švicarski proizvođač satova Tag Heuer je na svojoj web-stranici izrazio podršku Tigeru Woodsu, nekoliko dana nakon što se distancirao od američkog golfera radi skandala povezanog s njegovim izvanbračnim vezama.

Na početnu stranicu Tag Heuer je stavio veliku fotografiju Tigera Woodsa uz tekst: Tag Heuer podržava Tigera Woodsa, nakon čega slijedi priopćenje koje objašnjava da će švicarska marka nastaviti suradnju s golferom koja je počela 2002.

"Suradnja s Tigerom Woodsom će se nastaviti uz manje korištenje njegova lika na nekim tržištima tijekom određenog razdoblja, ovisno o njegovoj odluci o nastavku bavljena profesionalnim golfom", objasnio je generalni direktor proizvođača satova Jean-Chrisophe Babin.

Među brojnim Woodsovim sponzorima, američki proizvođač britvica je odlučio da više neće koristiti reklame snimljene s Woodsom.

Tiger Woods je najbogatiji svjetski sportaš, koji je u 2008. samo od sponzora zaradio 105 milijuna dolara, prema pisanju lista Sports Illustrated. (hina/metro-portal)

24.12.2009. 10:48:44
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    bijesna
    24.12.2009. 14:44
    koji je jadnik taj tiger woods!!! sramota.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh