Metro-portal.hr

objavljeno 24.12.2009. 10:48:44
TAG HEUER

Preljubnik Tiger Woods dobio podršku od milijunskog sponzora

Švicarska marka nastavit će suradnju s golferom koja je počela 2002

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Renomirani švicarski proizvođač satova Tag Heuer je na svojoj web-stranici izrazio podršku Tigeru Woodsu, nekoliko dana nakon što se distancirao od američkog golfera radi skandala povezanog s njegovim izvanbračnim vezama.

Na početnu stranicu Tag Heuer je stavio veliku fotografiju Tigera Woodsa uz tekst: Tag Heuer podržava Tigera Woodsa, nakon čega slijedi priopćenje koje objašnjava da će švicarska marka nastaviti suradnju s golferom koja je počela 2002.

"Suradnja s Tigerom Woodsom će se nastaviti uz manje korištenje njegova lika na nekim tržištima tijekom određenog razdoblja, ovisno o njegovoj odluci o nastavku bavljena profesionalnim golfom", objasnio je generalni direktor proizvođača satova Jean-Chrisophe Babin.

Među brojnim Woodsovim sponzorima, američki proizvođač britvica je odlučio da više neće koristiti reklame snimljene s Woodsom.

Tiger Woods je najbogatiji svjetski sportaš, koji je u 2008. samo od sponzora zaradio 105 milijuna dolara, prema pisanju lista Sports Illustrated. (hina/metro-portal)

24.12.2009. 10:48:44
http://metro-portal.hr/preljubnik-tiger-woods-dobio-podrsku-od-milijunskog-sponzora/29295/