« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
NOVITETI

Predstavljen Prestigio MultiPhone 5430

MultiPhone 5430 s Intel Inside® tehnologijom prati vaš užurbani način života'

Predstavljen novi Prestigio Multiphone 5430
Predstavljen novi Prestigio Multiphone 5430 (Prestigio)
Više o

predstavljanje

,

Prestigio

,

MultiPhone 5430

Prestigio®, jedan od vodećih europskih proizvođača mobilnih uređaja, potrošačke elektronike i opreme, predstavlja potpuno novi uređaj koji označava početak nove ere u Prestigiu - MultiPhone 5430. Atraktivni model pametnog telefona je prezentiran od strane Intelovih stručnjaka na Intel Solutions Summitu u Dublinu, održanom od 10-12. travnja 2013. godine.

ISS je Intelov najveći partnerski događaj gdje mnoštvo tvrtki iz svih dijelova svijeta svjedoče najnovijim trendovima u IT industriji, imaju mogućnost isprobati nadolazeće tehnologije te podijeliti iskustva s vodećim Intelovim stručnjacima i partnerima iz IT branše.

Tokom ovog važnog događanja, Intel je svijetu i mnogobrojnoj publici predstavio svoju novu perjanicu iz nadolazeće palete Prestigio mobilnih telefona - MultiPhone 5430, upogonjen sofisticiranom Intel tehnologijom za munjevito pregledavanje web sadržaja, brzo pokretanje mnoštva aplikacija te najlakši multi-tasking dosad.

Jednim klikom kreirajte i dijelite briljantne fotografije i video zapise zahvaljujući HD kameri od 8MP, do 8 fotografija u sekundi. U kombinaciji s uglađenom reprodukcijom svih vaših sadržaja, vaš telefon postaje osobni multimedijalni centar kojeg stalno nosite sa sobom.

Korisnici se također mogu veseliti najboljem igraćem iskustvu s potpuno integriranom grafikom za bogati 3D doživljaj, realističnim prikazom sadržaja i fantastičnim odzivom na sve vaše podražaje. S li-Ion baterijom od 2000mAh i optimiziranim Intelovim procesorom sad možete nesmetano uživati u još dužim razgovorima i igraćim seansama.

Ovo strateško partnerstvo između Prestigia i Intela je prvi veliki korak prema još boljim i atraktivnijim Prestigio uređajima u bliskoj budućnosti koji polako osvajaju čitav svijet.

Dolazak navedenog modela na hrvatsko tržište se očekuje u drugoj polovici mjeseca svibnja, 2013.godine.

Količine su ograničene. Za sve dodatne informacije i predrezervacije nas slobodno kontaktirajte na prodaja@asbis.hr

16.04.2013. 15:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh