« Knjiga
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
MOĆ ŽENE

Predstavljanje nove knjige Louise L. Hay

O knjizi će govoriti Tanja Divjak i Sanja Doležal, uz moderiranje Ive Šulentić

Moć žene - nova knjiga Louise L. Hay
Moć žene - nova knjiga Louise L. Hay (Mozaik knjiga)
Više o

predstavljanje knjige

,

Sanja Doležal

,

Mozaik knjiga

,

Moć žene

,

Louise L. Hay

,

Tanja Divjak

Mozaik knjiga nastavlja s izdavanjem korisnih hitova, pa će tako u utorak 21. ožujka predstaviti najnoviju knjigu Louise L. Hay, Moć žene. U 18.30 sati u velikoj dvorani Europskog doma o knjizi će govoriti life coach Tanja Divjak i Sanja Doležal, a moderirat će Iva Šulentić.

Otkad smo ušli u 21. stoljeće, mnogi ljudi govore o svim „promjenama na zemlji" koje će se dogoditi. Međutim, u ovoj nadahnjujućoj knjizi autorica uspješnica Louise L. Hay otkriva da će osnovne promjene koje ćemo vidjeti biti unutarnje promjene.

Ona ističe da kada smo mi, kao žene, spremne pomaknuti svoje unutarnje tlo, svoju zemlju, onda ćemo djelovati na mnogo široj razini u životu. Louise ima cilj vidjeti da sve žene dožive ljubav prema sebi, osjećaj vlastite vrijednosti, samopoštovanje i snažno mjesto u društvu.

Na svoj nenadmašivo topao i otvoren način, ona nudi oštroumne uvide u to kako žene svih dobi i podrijetla mogu ostvariti ovaj cilj i nadolazeće godine učiniti dosad najproduktivnijima, ispunjenjima i osnažujućima!

16.03.2012. 10:01:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh