« Kultura
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
SVAKAKO POGLEDATI!

Predstava "Putnica" u Trešnji još danas 20. svibnja

Obavezno pogledajte predstavu koja je na premijeri digla publiku na noge

Fotografija vijesti
Više o

Tomislav Budak

,

zagreb-info

,

predstava Putnica

,

mistično kazalište

Druga izvedba predstave Putnica u petak 20. svibnja u 20 sati prilika je za sve koji su propustili premijeru. Ova originalna predstava stvarno jest unijela dašak svježine u ovo vrijeme posvemašnje dekadencije koja posebno zahvaća medije i umjetnost. Riječ je o spoju duhovnog i kulturnog kroz plesnu predstavu Putnica koju je pripremila skupina Mistično kazalište pod kreativnim vodstvom pisca, glazbenika i voditelja seminara osobnog razvoja Tomislava Budaka. 

Predstavu čine originalna glazba Tomislava Budaka, plesne točke koje je osmislila Tamara Berec, gluma bez riječi i video projekcije i bit će izuzetno atraktivna - dođite i pogledajte kako izgledaju duhovna iskustva izražena kroz future funk glazbu, MTV-jevske plesne točke, HD video i kompjutorsku grafiku, live nastup Krešimira Oreškog i njegove grupe djembe svirača praćene s dva didgeridooa, ali i izravan prijenos energije univerzalnog polja te manifestaciju izvornih razina Kreacije.

Galerija s premijere predstave - POGLEDAJTE!

Neke od tema kojima se "Mistično kazalište" bavi u svojim projektima jesu problematiziranje uništenja čovjekova okoliša, zagađenja „modernim tehnologijama", osobne transformacije i realizacije čovjeka u skladu s prirodnim principima, suživota s drugim ljudima i bićima na što je moguće višoj razini svijesti, ljubavi i poštovanja... Predstava govori i o konstruktivnim vrijednostima kao što su bezuvjetna ljubav, princip svjetla ili univerzalna Istina doživljena kroz osobno i neposredno iskustvo. Glavni je lik predstave Duhovno Biće koje nastaje kao Duša koja putuje svemirom da bi se zatim utjelovila na Zemlji gdje nastavlja svoj put.

>>Osvrt na predstavu s premijere

Više o Mističnom kazalištu i predstavi možete pronaći na stranicama  www.MysticalTheatre.com

Karte se mogu kupiti na blagajni kazališta Trešnja od 9 do 16 sati po cijeni od 80 kuna. Prodaja karata i upiti mogući su i na mysticaltheatre@gmail.com

19.05.2011. 13:33:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh