« Fun
objavljeno prije 14 godina
OPREZ:

Predmeti koji nisu pogodni za masturbaciju

Ljudi koji si pokušavaju ostvariti najčudnije seksualne fantazije često završe na operacijskom stolu

Seks igračke
Seks igračke (Shutterstock)
Više o

usisavač

,

ženska masturbacija

,

penis

,

samozadovoljavanje

,

seksualne fantazije

,

seksualne greške

Vjerovali ili ne, usisavači, crvi i boce popularni su predmeti za samozadovoljavanje. U trenutku silne želje za uzbuđenjem, muškarci i žene posežu za najčudnijim predmetima, a da pritom niti ne razmišljaju o štetnim posljedicama za svoje tijelo i zdravlje.

U knjizi "Smiješne seksualne nezgode" koja je nedavno izašla na njemačkom tržištu, autori donose niz doista neobičnih priča kojima su svjedočili razni liječnici. Događaji su stvarni, počinitelji anonimni, a isprobavanje sljedećih pomagala nikako se ne preporuča:

Usisavač
Umirovljenik u dobi od 70. godina prema službenoj verziji je gol usisavao stan kada mu je uređaj zahvatio penis i uzrokovao ozbiljna krvarenja. U bolnicu se zbog stida javio tek 12 sati nakon nezgode te je podvrgnut hitnoj operaciji tijekom koje mu je ugrađen kateter. Koliko god nekima privlačno zvučalo usisavanje penisa, radi se o vrlo opasnom činu koji nije nimalo uzbudljiv već prije svega bolan.

Stolica
U anusu pacijenta pronađena je 20 centimetara dugačka noga stolice na koju je on navodno pao dok je po noći gol hodao stanom. Liječnici su komad drveta oprezno izvadili, a pacijent je imao puno sreće u nesreći te je prošao bez ozbiljnijih ozljeda.

>>Droga i seks: Zbog kokaina ostao bez penisa

Toplomjer
Švicarac se 2004. hitno javio u bolnicu nakon što mu je puknuo toplomjer kojeg si je gurao u mokraćnu cijev. Toplomjer od 17 centimetara služio mu je za redovitu masturbaciju, a nije poznato je li se opametio nakon što su mu njegovi dijelovi nakon nezgode izvađeni operativnim zahvatom.

Boca Coca-Cole
Muškarac od 69 godina deset je sati pokušavao izvaditi penis iz boce Coca-Cole od 1,5 litara nakon neuspješnog pokušaja samozadovoljavanja. Penis mu je pocrvenio i natekao, a liječnici su ga spasili korištenjem električne bušilice od čelika.

>>Ekološke seksualne igračke - uživajte i ne zagađujte

Vijak
Amerikanac se 20 centimetara dugačkim vijkom samozadovoljavao sve dok nije shvatio da oblino krvari iz anusa jer si je oštetio crijevo. Unatoč hitnoj operaciji, preminuo je nekoliko dana kasnije u bolnici.

Parfem
Švicarka (86) se samozadovoljavala svojim omiljenim parfemom kad se poklopac odvojio od bočice i ostao u njoj. Poklopac je odstranjen manjim operativnim zahvatom.

05.07.2010. 11:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh