« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
AKC ATTACK

Predbožićno vrijeme u AKC Attacku

Za glazbu bolju od ovog antihumora posjetite prostore Medike 14. prosinca i učinite nešto loše za sebe, a dobro za druge...

Dobar program ;)
Dobar program ;) (Arhiva)
Više o

tjedni program

,

AKC Attack

Božićno yugowaveanje by KSFPZG, srijedu 14.12, od 22h, ulaz 20 kn

Što se to šljašti u Medici vašoj? Al su zvijezde al je sjajna selekcija?

Za glazbu bolju od ovog antihumora posjetite prostore Medike 14. prosinca i učinite nešto loše za sebe, a dobro za druge. Svi prihodi od karata koje ćete moći kupiti na ulazu idu udruzi Krijesnica koja pomaže djeci i obiteljima suočenim sa malignim bolestima. Toplohladna blagdanska salata žanrova naših i tuđih prostora kickstartat će mir i veselje kako i pristoji ovom dijelu godišta.

S veseljem navješćujemo sve od šansona do Šarla Akrobate. Šašavo šaroliku selekciju biraju babiç i lacque.

Dođite, veseliti se i šljaštiti s nama i duhom našim!

Drugačija glazba - Romska večer, četvrtak 15.12., od 20 h, ulaz besplatan

U četvrtak 15.prosinca od 20.00 sati u klubu Attack očekujte putovanje kroz glazbu balkana, romani music, čalga, laïko, misir dance, arab dance, turkish funka. Slušati ćemo i glazbu povezanu s migracijskom rutom Roma u Indo - Europu poput Gypsy iz indije, Egipta, Lebanona, Irana, Turske, Grčke... Glazbu biraju DJ Miron i DJ AGA Gypster. Osim muzike i plesa očekuju vas i romski kulinarski specijaliteti. Drugačija glazba provodi se kroz Program Autonomnog kulturnog centra,financijski je podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba - Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

vitamin Disco - winter classic-petak 16.12., od 23 h, ulaz 30 kn

vitamin Disco slučajno je krenuo prije četiri godine u dvanaestom mjesecu u prostoru Jabuke. Prvi event je bio čudo iako smo šarali po svuda i nismo se držali samo diska.
sad je isto dvanaesti mjesec, a mi smo valjda još uvijek isti kreteni kao i tad. skrasili smo se u medici u attacku i
nešto malo bolje miksamo.

"Dvanaesti mjesec je bitan za vitamin Disco, stoga se radi o WINTER CLASSICU.
Spremamo najjaču listu romantičnog diska do sad." - Dante Sentimento

VITAMIN DISCO
AKC ATTACK
16.12.2022.
23:00 - 04:00 h
UPAD: 30 kn
DRESS CODE: obucite se u okićeni bor. ako ne želite onda su tu trapezice, šljokice, perike, životinjski uzorci i gola tijela sigurno.

DJs: Dante Sentimento & Toch

Inspirirani ranom disco erom i svom pretjeranom dekadencijom 70ih i 80ih još jednom u Medici klubski disco program - vitamin Disco.

13.12.2022. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh