« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
TIPS 'N' TRICKS

Prebacili ste se na Timeline i požalili? Evo kako vratiti stari Fejs

Ukoliko ste doista požalili što ste se odlučili na taj potez, postoji jedan zgodan trik kojim možete donekle ublažiti posljedice prebacivanja

Fotografija vijesti
Više o

Facebook

,

Facebook Timeline

Iako je svojevremeno najavljivan kao najnevjerojatnija stvar koju smo ikada vidjeli, Facebookov Timeline doživio je podijeljene reakcije. I dok su jedni pozdravili novi, pregledniji dizajn, drugi su ustvrdili da im je dosadašnji izgled profila sasvim adekvatan.

Bilo kako bilo, kao što ste i sami vjerojatno već shvatili, jednom kad se prebacite na novi izgled, ne postoji mogućnost da vratite stari dizajn nazad. Ipak, ukoliko ste doista požalili što ste se odlučili na taj potez, postoji jedan zgodan trik kojim možete donekle ublažiti posljedice prebacivanja. Sve što trebate jest Google Chrome preglednik i minutu vremena.

Ekstenzija koju trebate zove se TimelineRemove, a možete ju skinuti na ovom linku. Upozoravamo još jednom, za korištenje ove ekstenzije morate imati instalirani Chrome. Sve što trebate jest skinuti ekstenziju, koja će se automatski instalirati.

Jednom kad ju uspješno instalirate, spojite se na Facebook i uživate u novom-starom izgledu tuđih, ali i svog profila. Ipak, imajte na umu da se ovdje radi samo o prividu (iako vrlo dobro napravljenom), tako da će ova ekstenzija izgled promijeniti samo iz vaše perspektive, dok će drugi ljudi i dalje normalno vidjeti vaš Timeline.

Budući da ne postoji način da potpuno vratite stari izgled, ovo je trenutno sasvim zadovoljavajuća alternativa. Pozivamo vas da i sami probate.

18.03.2012. 22:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh