« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Pravila savršenog seksa

Najvažnije pravilo seksa je da partneru radite upravo ono što on najviše želi da mu se radi, i obrnuto

Zajedničke igre su najbolje
Zajedničke igre su najbolje (Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

seksualne poze

,

najbolji seks

,

seksualne maštarije

Svatko od nas ima neke svoje sitne želje i željice u seksu koje ponekad uspijemo ispuniti i onda taj seks pamtimo kao sjajan ili najbolji. A što bi bilo kad bi tako bilo svaki put?

Nije nemoguće, ako ste to pomislili, jer seks najčešće odrađujemo automatski nakon početnog upoznavanja, radeći ono što će nas dovesti do orgazma i misleći da radimo ono što će isto napraviti i partneru.

Naravno, nije baš tako, jer rijetko se držimo najvažnijeg pravila najboljeg seska - radite partneru ono što bi on/ona stvarno želio da mu/joj se radi. 

No, kako mi mislimo da znamo, radimo grešku i nakon nekog vremena oba partnera pokušavaju navesti vodu na svoj mlin, tj. doći do orgazma. Zato, evo tri savjeta kako svaki seks učiniti sjajnim.

Prvo, pitajte partnera kojih pet mjesta na tijelu najviše voli da se dodiruju. Vjerujte, iznenadit ćete se jer će rijetko na prvom mjestu biti genitalije. Saznat ćete sve o leđima, bokovima, rukama, vratu ...

Nadalje, napišite oboje listu od tri maštarije koje vas najviše pale, a zatim razmijenite liste i rangirajte ih onako kako mislite da ih vaš partner najviše voli. Usporedite svoje odgovore sa stvarnim stanjem i dogovorite zajedničko ispunjavanje svega s obje liste, uz male prilagodbe ako su potrebne. Seks će se ponovno pretvoriti u zadovoljstvo.

Za kraj, ako imate slobodan vikend, ili samo jedan dan, provedite ga u krevetu istražujući naizmjence ono što partner najviše voli. 

Nakon što provedete sva tri savjeta, znat ćete o seksu i svom partneru puno više nego do sada, i svaki će sljedeći seks biti vrlo ispunjavajuće iskustvo. 

12.04.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh