« Žene
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
WOW!

Prave žene na muškarce djeluju kao - droga

Muškarci će se okrenuti za skoro svakom ženom, to je općepoznato, no kad vide pravu ženu bogatih oblina, mozak im potpuno poludi

Bujne obline raspametit će muškarce
Bujne obline raspametit će muškarce (Arhiva)
Više o

muškarci

,

obline

,

ženske obline

Muškarci vole žene, sve žene da budemo precizniji, no postoji jedan tip koji ih jednostavno raspamećuje - žene s oblinama. To možemo shvatiti i sami, bez znanstvenih istraživanja, dovoljno je pogledati kako su umjetnici tretirali obline u bilo kojem umjetničkom pravcu.

Tako su mediji zapravo izgubili bitku, jer iako se promiču mršavice, lelujavi bokovi privući će poglede svih muškaraca u blizini.

No, kako to ne bila samo teorija ili mit, potrudila se ekipa znanstvenika koja je okupila podosta muškaraca i pokazivala im slike golih žena, snimajući pritom njihove moždane valove.

Naravno, bilo koje golo žensko tijelo uzrokovalo je laganu uzbunu u mozgovima muškaraca, no kad bi na red došla prava žena bogatih oblina - moždani valovi počeli su ličiti na prilično opaki tsunami. 

Dakle, nisu samo bogati dekoltei izazivali paniku, jednako snažne reakcije dolazile su i kad su se ukazali široki bokovi ili dobre guze. Reakcije muških mozgova bile su jednake kao i kad su pod utjecajem - droga!

Dobro, bilo je i onih koji su snažnije reagirali na mršavice, a zanimljivo je da su to u prosjeku bili muškarci koji bolje zarađuju, prate mode i dolaze iz viših društvenih slojeva. No, prosječni frajer ipak će uvijek odabrati barem 90-60-90 ... a može i više.

25.03.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh