« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
INMUSIC 2014

Poznati su pobjednici Juke DJ Thrill natječaja

Kako se nose s brojnim posjetiteljima najvećeg i najcjenjenijeg domaćeg open air festivala na dva otoka pokazat će El Fabiiani iz Slovenije, Anatra PM iz Srbije i Vukii Vukman iz Hrvatske

Tri DJ-a dobivaju priliku
Tri DJ-a dobivaju priliku (INmusic)
Više o

INmusic 2014

,

Juke DJ Thrill Contest

,

Anatra PM

,

Vukii Vukman

,

El Fabiiani

Nissan Juke i INmusic festival pokrenuli su natječaj za nastup DJ-eva pod nazivom "Juke DJ Thrill Contest" na koji su se mogli prijaviti svi zainteresirani DJ-evi iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Nakon glasovanja koje je trajalo od 15. do 30. svibnja poznati su i pobjednici. Kako se nose pred brojnim posjetiteljima najvećeg i najcjenjenijeg domaćeg open air festivala na dva otoka pokazat će El Fabiiani iz Slovenije, Anatra PM iz Srbije i Vukii Vukman iz Hrvatske.

Uz bogat line up devetog izdanja INmusic festivala među kojima će se naći brojna glazbena imena kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Wolfmother, Digitalism, Vitalic, Partibrejkers, Rambo Amadeus i mnogi drugi izvođači, ovo je prilika za DJ-eve da zabljesnu i velikom broju ljudi pokažu za što su spremni i sposobni.

El Fabiiani je slovenski DJ u usponu s jako dobrim osjećajem za povezanost glazbe i publike. Njegovi DJ setovi su energijom nabijena mješavina žanrova poput tech-house-a, techna, tribala te minimal i funky elektronike. Velika sklonost stvaranju glazbe odvela ga je daleko od slovenskih granica u daleke i lude party ekspedicije gdje kroz glazbu jasno pokazuje što znači stvarati sa srcem i dušom.

Iz Srbije na INmusic festival dolazi Anatra Pm. Glazbom se počeo baviti prije 5 godina, a DJ-ingom prije dvije godine. Nije resident DJ, ali problema s nalaženjem gaži nema jer on je najbolji primjer da vas hobi može odvesti jako daleko, čak i na INmusic festival.

Granice neće morati prijeći, ali Liku hoće. Is Splita dolazi Vukii Vukman. Ovaj dvadeset godina mladi DJ svoju je karijeru započeo 2007. godine, a uz miksanje muzike liježe i ustaje. Početkom 2012. počeo je producirati vlastite trake, a što zna i što radi trenutno demonstrira u 'Flashbang rec'.

Prijave za "Juke DJ Thrill Contest" trajale su od 9. do 30. travnja, a DJ-evima sada preostaje doživjeti još jednu avanturu, i na slušatelje prenijeti strast i uzbuđenje koje i sami osjećaju dok vrte svoje setove. Povratnički Hidden stage rezerviran je svakog dana za ove glazbenike u usponu, a da biste ih od 23. do 25. lipnja slušali, požurite na jedno od službenih prodajnih mjesta i kupite svoju festivalsku i kampersku kartu. Prvu po cijeni od 349 kuna, a drugu za 150 možete pronaći u najbližem Tisak Media centaru ili Tisak Media WebshopuDirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranicama festivala.

02.06.2014. 14:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh