« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
INMUSIC 2014

Izvođači i satnica INmusic festivala 2014

Lako je planirati dok sjedite pred velikim ekranom svog računala, a što kad se nađete među brojnim posjetiteljima na Otoku mladosti ili na Otoku Trešnjevka

Skinite aplikaciju i sve ćete znati
Skinite aplikaciju i sve ćete znati (INmusic)
Više o

aplikacija

,

izvođači

,

INmusic 2014

,

mapa otoka

,

detaljna satnica

To je to! Znamo tko će sve nastupati, koji dan, na kojoj pozornici i u koliko sati. Još je malo ostalo do početka devetog INmusic festivala, jedinog open air festivala na dva otoka. Trenutak je da dobro isplanirate gdje ćete biti u kojem trenutku na Otoku mladosti.

Lako je planirati dok sjedite pred velikim ekranom svog računala, a što kad se nađete među brojnim posjetiteljima na Otoku mladosti ili na Otoku Trešnjevka? Kako bi vam planiranje bilo jednostavnije instalirajte INmusic aplikaciju na svoje mobitele, tablete i slične uređaje koje nosite sa sobom.

Mapa otoka i kampadetaljna satnica koja se prilagođava vama nakon što označite najdraže bendove, izdvojen Facebook i Twitter zidINmusic festivala, mogućnost aktivacije navigacije prema Otoku mladosti i Otoku Trešnjevka gdje god se nalazite... Posjetite Apple store ili Google play i skinite INmusic festival aplikaciju.

Da biste uživali na zagrebačkom Jarunu od 23. do 25. lipnja i slušali neke od najaktualnijih bendova današnjice, požurite na jedno od službenih prodajnih mjesta i kupite svoju festivalsku i kampersku kartu. Prvu po cijeni od 349 kuna, a drugu za 150 možete pronaći u najbližem Tisak Media centaru ili Tisak Media Webshopu, Dirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranicama festivala.

Vrlo atraktivan line up ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući i potpori Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice.

Da ne duljimo, pogledajte detaljnu satnicu.

03.06.2014. 17:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh