« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
ISPROBAJTE

Pozitivan stav odvest će vas daleko

Takav pogled na svijet ima vrlo pozitivan utjecaj na fizičko i psihičko zdravlje, pa ga ne treba zanemariti nego prihvatiti ako je ikako moguće

Izdvojite se od okoline
Izdvojite se od okoline (Arhiva)
Više o

sreća

,

pozitivne misli

,

pozitivan stav

,

otvoren um

Pozitivan stav neće uvijek naići na odobravanje okoline, pogotovo u kriznim vremenima, no ipak - takav pogled na svijet ima vrlo pozitivan utjecaj na fizičko i psihičko zdravlje, pa ga ne treba zanemariti, štoviše ... treba ga usvojiti.

Uz pozitivno razmišljanje lakše ćete ispuniti svoje životne ciljeve, a da ne govorimo o svim vratima koja će vam otvoriti u ljubavnom životu ili financijama. Ne treba zaboraviti da smanjuje rizik od moždanog i srčanog udara i jača imunitet.

No, kako do pozitivnog stava u okruženju koje je tmurno i sivo? Stručnjaci tvrde da nije komplicirano, za početak treba imati otvoren um. Iskoračite izvan svoje sigurne zone, ako ste depresivni, ona vam sigurno nije donijela ništa dobro ...

Drugo, prihvatite mantre ... da, idu vam na živce likovi koji vam pune zid na Fejsu svojim sličicama i citatima inspirativnih poruka, no među njima sigurno postoji jedna koja vam odgovara. Prigrlite je i ponavljajte, začudit ćete se kako brzo i učinkovito djeluje.

Treće, aktivno počnite tražiti pozitivu u svom okruženju. Je li to ekipa koja nedjeljom igra nogomet ili radionica kukičanja, svejedno je. Važno se okružiti ljudima koji pozitivno razmišljaju i izbaciti negativne misli iz glave.

Za kraj, naravno - smijte se. Uvijek i svugdje, od rane zore do lijeganja u krevet ...

24.05.2015. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh