« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
POHVALNO

Pozitivan koncert uskoro u Ciboni

Povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a u zagrebačkoj Ciboni održat će se veliki koncertni spektakl na kojem će između ostalih nastupiti TBF, Laibach i Let 3

Pozitivan koncert
Pozitivan koncert (Pozitivan koncert)
Više o

TBF

,

Pliva

,

Laibach

,

Let 3

,

Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

,

Pozitivan koncert

,

Kino klub

Povodom Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a u zagrebačkoj Ciboni u nedjelju, 5. prosinca održat će se veliki koncertni spektakl na kojem će nastupiti  TBF, Let 3, Hugh Cornwell (ex The Stranglers), Laibach, Lollobrigida i Kinoklub.

Koncert će se održati u organizaciji HUHIV-a (Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa), nevladine, nepolitičke i neprofitne udruge koja se bavi prevencijom, edukacijom i pomoći oboljelima od HIV-infekcije, AIDS-a i virusnog hepatitisa, te kompanije Grano Promotion koja se bavi organizacijom rock koncerata.

Koncert u povodu Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a održavao se prethodnih pet godina u zagrebačkoj Tvornici, a ove godine koncert se seli u Cibonu, uz veći broj izvođača te podršku Ministarstva zdravstva, a kao generalni sponzor koncert podržava Pliva pa koncert nosi naziv „Pozitivan koncert Powered by Pliva".

Ulaznice za ovaj koncert po cijeni od samo 50 kuna već su u prodaji, a potražite ih na sljedećim pretprodajnim mjestima: Dancing Bear, Dallas Shopovi, Eventim, Dirty Old Shop, Churchill Cigar Shopovi, Daily News  Gundulićeva 5, Daily News Tkalčićeva 40.
Na dan koncerta ulaznice će se prodavati po cijeni od 80 kuna.

Raspored nastupa:
Vrata dvorane se otvaraju u 18.00 sati

Kino klub // 19:00
Kada je ovaj pop-punk bend u svibnju objavio svoj debi album „Ajmo klinci" dobili su izvrsne kritike. Dubravko Jagatić je na tportal.com napisao „Dobili smo prvi pravi pop punk bend koji kvalitetom nimalo ne zaostaje za svojim uzorima kao što su Blink 182, Sum 41, Alien Ant Farm..." dok je na terapiji.net napisano „Godinama nam već fali jedan takav pitak bend sa simpatičnim melodijama i pjevnim refrenima". Bolja preporuka nije potrebna.

Lollobrigida // 19:40
Ako je Lollobrigida dovoljno dobar bend da bi nastupio na main stageu Exit festivala u Novom Sadu, onda je i više nego dobra za nastup na „Pozitivnom koncertu Powered by Pliva" gdje će koncertnu promociju doživjeti novi singl  „Bivša djevojka".

Hugh Cornwell // 20:25
Kada je Hugh Cornwell, pjevač čuvenog punk benda The Stranglers, sa svojim novim bendom nastupio u ožujku ove godine u Tvornici, Arsen Oremović je u Večernjem listu napisao „U publici nije bilo nikoga tko nije došao zbog „Stranglersa", ali zbog izvrsno posloženog redoslijeda starih i novih pjesama, i zbog odlične svirke ukupno, nitko nije ostavljao dojam da ga zanima samo prošlost". Vrijeme je da Hugh Cornwell sve to ponovi pred nekoliko tisuća ljudi više..

Let3 // 21:45
Na ovom koncertu grupa Let 3 nastupit će sa zborom što je do sada viđeno samo jednom u njihovoj karijeri, na koncertu u riječkoj Harteri 2007. godine,  tako da će najveći dio publike po prvi puta vidjeti Let 3 u ovakvom izdanju.

Laibach // 23:05
Nakon dvije godine ova slovenska grupa nastupa u Zagrebu. Osim što ovim koncertom započinju europsku turneju po cijeloj Euopi, u Zagrebu će, i to u HDLU, u to vrijeme biti otvorena izložba »Apologija Laibach« koja se bavi mitologijom grupe Laibach, koja je u prvoj polovici "80-ih lansirala pokret Neue Slowenische Kunst. Grupa Laibach u Zagrebu nije samostalno izlagala od inkriminirane izložbe 1983. godine u Galeriji PM, koja je nakon tri dana zatvorena zbog političke intervencije tadašnje partijske organizacije unutar HDLU-a.

TBF // 00:25
Pet i pol mjeseci nakon nastupa na InMusic festivalu i nakon objavljivanja unplugged albuma „Perpetuum Fritule" vrijeme je da TBF ponovno nastupe pred sedam tisuća gledatelja što su svojim posljednjim albumom sigurno i zaslužili.


23.11.2010. 10:50:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh