« Seks
objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana
MYTHBUSTERS

Poze koje su sve samo ne omiljene

Iskrena komunikacija je najbolji alat za istraživanje tijela vašeg partnera i otkrivanje novih putova za seksualno zadovoljstvo

A da ne kompliciramo?
A da ne kompliciramo? (Arhiva)
Više o

seks

,

poze

,

mitovi

Mitova o seksu je toliko da ih je teško uopće i početi nabrajati, a među onim češćima su seksualne poze i njihova omiljenost. Svi smo mi kroz godine usvojili neke od njih, pa ne bi bilo loše da ih malo razbijemo...

Naime, anketa koje je obuhvatila 1.000 muškaraca i žena u vezi u SAD i Europi o njihovim seksualnim sklonostima pokazala je da su ljudi općenito otvoreni za pokušaje novih seksualnih poza sa svojim partnerima.

No, ispitanici su primijetili da imaju viši stupanj anksioznosti kad postoji mogućnost dodavanja seksualnih igračaka i nastranijeg seksa u njihovu rutinu - 35,7 posto američkih muškaraca i 41,4 posto američkih žena reklo je da ih misao na vezanje, S&M i seks na javnom mjestu zabrinjava.

Seks u stajaćem položaju može zvučati stimulativno u teoriji, ali isto tako može biti teže za izvesti. Analni seks na drugom je smjestu kad pričamo o izazivanju anksioznosti. 

"Na kraju, iskrena komunikacija je najbolji alat za istraživanje tijela vašeg partnera i otkrivanje novih putova za seksualno zadovoljstvo", savjetuje se u izvješću.

Što se tiče seksualnih poza za koje su ljudi  rekli da su najugodniji, ispitanici su bili prilično otvoreni prema misionarskom, doggy stylu i 'kaubojki'.

25.01.2019. 21:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh