« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
MMM

Poza u kojoj je orgazam garantiran

Znate li koja poza u seksu garantira orgazam? Ako znate, draga vam je sretna žena, ako ne znate, pročitajte i primjenite

Kad je žena gore ...
Kad je žena gore ... (DeviantArt)
Više o

orgazam

,

ženski orgazam

,

G točka

,

klitoris

Seks se uvijek vrti oko orgazma, iako on ženama nije presudan za kvalitetu doživljaja, kako su pokazala mnoga istraživanja, no muškarci i dalje hrane svoj ego činjenicom da su uspjeli ženu dovesti do vrhunca.

Upravo iz tog razloga mnogi bi rado znali kako sigurno dovesti ženu do orgazma, pa se ufaju u G točku kao čarobno mjesto koje će im u tome pomoći. Seksualna terapeutica Lori Buckley tvrdi kako je sam naziv G točke zbunjujuć jer se zapravo radi o cijelom jednom području vagine koje svojom osjetljivošću pomaže u postizanju orgazma.

No, istovremeno poručuje da postoji jedna poza koja gotovo uvijek može garantirati da će žena doživjeti orgazam, a radi se o pozi koja je muškarcima izuzetno draga - kad je žena gore.

U tom položaju žena može kontrolirati dubinu i brzinu penetracije, trljati klitoris o tijelo muškarca ili ga on može stimulirati rukom, što će u najvećem broju slučajeva dovesti do orgazma.

Eto, sad znate, iskoristite to ...

16.12.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh