Metro-portal.hr

objavljeno 16.12.2014. 23:01:00
MMM

Poza u kojoj je orgazam garantiran

Znate li koja poza u seksu garantira orgazam? Ako znate, draga vam je sretna žena, ako ne znate, pročitajte i primjenite

Kad je žena gore ...
Kad je žena gore ... (DeviantArt)

Seks se uvijek vrti oko orgazma, iako on ženama nije presudan za kvalitetu doživljaja, kako su pokazala mnoga istraživanja, no muškarci i dalje hrane svoj ego činjenicom da su uspjeli ženu dovesti do vrhunca.

Upravo iz tog razloga mnogi bi rado znali kako sigurno dovesti ženu do orgazma, pa se ufaju u G točku kao čarobno mjesto koje će im u tome pomoći. Seksualna terapeutica Lori Buckley tvrdi kako je sam naziv G točke zbunjujuć jer se zapravo radi o cijelom jednom području vagine koje svojom osjetljivošću pomaže u postizanju orgazma.

No, istovremeno poručuje da postoji jedna poza koja gotovo uvijek može garantirati da će žena doživjeti orgazam, a radi se o pozi koja je muškarcima izuzetno draga - kad je žena gore.

U tom položaju žena može kontrolirati dubinu i brzinu penetracije, trljati klitoris o tijelo muškarca ili ga on može stimulirati rukom, što će u najvećem broju slučajeva dovesti do orgazma.

Eto, sad znate, iskoristite to ...

16.12.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/poza-u-kojoj-je-orgazam-garantiran/89065/