« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
DOBITAK ŽIVOTA

Potvrđena tri dobitnika na Mega Millionsu

Igrači koji su pogodili svih šest brojeva izvlačenja lutrije Mega Millions u petak navečer podijelit će dobitak tako da će svakome pripasti 213 milijuna dolara prije oporezivanja

Fotografija vijesti
Više o

lutrija

,

jackpot

,

mega milions

Američka lutrija objavila je kako su za sada potvrđena tri dobitnika iz Marylanda, Illinoisa i Kansasa, ali niti jedan od sretnika koji su osvojili rekordni iznos još se nije javio, prenosi Hina. Ipak, iz lutrije upozoravaju kako bi dobitnika moglo biti još.

Igrači koji su pogodili svih šest brojeva izvlačenja lutrije Mega Millions u petak navečer podijelit će dobitak tako da će svakome pripasti 213 milijuna dolara prije oporezivanja.

Dobitni brojevi su 2, 4, 23, 38, 46 i dodatni broj 23, a sretnici će moći birati između jednokratne isplate u kojem slučaju bi svaki dobio po 154 milijuna dolara prije oporezivanja ili će 26 godišnjih rata.

Agencija za oporezivanje od lutrijskih dobitak većih od 5.000 dolara uzima 25 posto saveznog poreza.

Igrači diljem Sjedinjenih Država nestrpljivo su u petak navečer iščekivali izvlačenje, kalkulirajući kolika je vjerojatnost dobitka. The Washington Post je napisao - dobit ćete samo ako imate čarobni štapić. Jackpot je tako velik i netko s dovoljno novca mogao bi teoretski uplatiti sve kombinacije što bi mu jamčilo i dobitnu, ali samo ako pobijedi fizikalne zakone.

Dosad najveći jackpot iznosio je 390 milijuna dolara koji su 2007. podijelila dva igrača iz saveznih država Georgia i New Yersey.

31.03.2012. 17:59:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh