« Biznis
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
POSAO

Potraga za sezonskim radnicima je u punom jeku

Cilj akcije je brži i jednostavniji pronalazak stručnih sezonskih djelatnika te povećanje mobilnosti na tržištu rada za vrijeme turističke sezone

Sezonskih poslova već ima
Sezonskih poslova već ima (Arhiva)
Više o

posao

,

sezonski posao

,

poslovi u turizmu

Turistički djelatnici tražena su radna snaga, potvrđuje pregled tržišta rada za 2012. godinu prema kojem je Turizam i ugostiteljstvo bila druga najzastupljenija kategorija poslova na portalu MojPosao.

Kako bi potaknuo poslodavce na pravovremenu pripremu za turističku sezonu te istovremeno osigurao veću ponudu sezonskih poslova, MojPosao i ove godine u suradnji s partnerima provodi akciju „Poslovi u turizmu".

Cilj akcije je brži i jednostavniji pronalazak stručnih sezonskih djelatnika te povećanje mobilnosti na tržištu rada za vrijeme turističke sezone. S tim je ciljem malim i obiteljskim hotelima, kampovima, restoranima te café barovima diljem Hrvatske omogućena povoljnija objava oglasa u razdoblju od 1. veljače do 1. rujna 2013.

Osim povoljnije objave oglasa, poslodavcima na raspolaganju stoji i korištenje jedinstvenog sustava za predselekciju kandidata 'Ljudevit' kojim se štedi vrijeme i povećava efikasnost pri odabiru novih zaposlenika.

Dodatne pogodnosti su besplatno korištenje baze životopisa koja broji više od 180.000 aktivnih profila tražitelja posla te besplatna objava oglasa u lokalnim tiskovinama (Istra, Slavonija, Dalmacija). 

04.02.2013. 13:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh