Metro-portal.hr

objavljeno 04.02.2013. 13:25:00
POSAO

Potraga za sezonskim radnicima je u punom jeku

Cilj akcije je brži i jednostavniji pronalazak stručnih sezonskih djelatnika te povećanje mobilnosti na tržištu rada za vrijeme turističke sezone

Sezonskih poslova već ima
Sezonskih poslova već ima (Arhiva)

Turistički djelatnici tražena su radna snaga, potvrđuje pregled tržišta rada za 2012. godinu prema kojem je Turizam i ugostiteljstvo bila druga najzastupljenija kategorija poslova na portalu MojPosao.

Kako bi potaknuo poslodavce na pravovremenu pripremu za turističku sezonu te istovremeno osigurao veću ponudu sezonskih poslova, MojPosao i ove godine u suradnji s partnerima provodi akciju „Poslovi u turizmu".

Cilj akcije je brži i jednostavniji pronalazak stručnih sezonskih djelatnika te povećanje mobilnosti na tržištu rada za vrijeme turističke sezone. S tim je ciljem malim i obiteljskim hotelima, kampovima, restoranima te café barovima diljem Hrvatske omogućena povoljnija objava oglasa u razdoblju od 1. veljače do 1. rujna 2013.

Osim povoljnije objave oglasa, poslodavcima na raspolaganju stoji i korištenje jedinstvenog sustava za predselekciju kandidata 'Ljudevit' kojim se štedi vrijeme i povećava efikasnost pri odabiru novih zaposlenika.

Dodatne pogodnosti su besplatno korištenje baze životopisa koja broji više od 180.000 aktivnih profila tražitelja posla te besplatna objava oglasa u lokalnim tiskovinama (Istra, Slavonija, Dalmacija). 

04.02.2013. 13:25:00
http://metro-portal.hr/potraga-za-sezonskim-radnicima-je-u-punom-jeku/76319/