« Spektakli
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
COOL

Potpuno novi Disney On Ice show stiže u Arenu Zagreb od 8. - 10.12.2017.

Ulaznice u prodaju kreću danas, po promotivnoj cijeni s popustom od 10%. Akcija će trajati do 20.7.

Novi show, novi likovi
Novi show, novi likovi (Arhiva)
Više o

Disney on Ice

,

Frozen

,

Čarobna kraljevstva

Pripremite se na non-stop zabavu uz vaše najdraže Disney priče i uđite u bajkoviti svijet Disney čarolije! Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljene sestre Elsa i Anna iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena - "Snježno Kraljevstvo" (Frozen).

I ovaj put će nas podsjetiti kako prava ljubav dolazi iznutra i kako smo svi junaci svoje priče. Doživite uzbuđenje uz Disney© Pixar Aute i pogledajte Munjevitog Jurića u utrci na ledu kakvu još niste vidjeli! Ubacite u petu brzinu i vi i vaši mališani bit ćete oduševljeni likovima i akcijom na ledu.

Uronite u pustolovinu uz Arielu, malu sirenu, princezu morskog kraljevstva. Igračke će se vratiti u grad s herojskom akcijom kada ekipa iz "Priče o igračkama" krene u bijeg i utrku do kuće na najizazovnijoj avanturi ikad!

Od kotača do valova, preko ledenih brijegova do beskraja, najdraži Disney trenuci oživljavaju pred vašim očima u četiri nezaboravne priče za djevojčice i dječake. Ali i one starije koji imaju maštu i koji se nisu zaboravili zabavljati!

Ulaznice u prodaju kreću danas, po promotivnoj cijeni s popustom od 10%. Akcija će trajati do 20.7. Možete ih nabaviti u sustavu Eventim te web stranicama www.eventim.hr i www.disneyonice.com.hr

Budite brzi i iskoristite jedinstvenu priliku da po najpovoljnijim cijenama osigurate svoje mjesto na najboljoj ledenoj predstavi na svijetu!

06.07.2017. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh