« Spektakli
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
WOW!

Marvel i Sony zajedno u Spider-Manu

"Spider-Man: Povratak kući" s Tomom Hollandom u naslovnoj ulozi Petera Parkera pretpremijerno će se prikazati 5. srpnja a u redoviti kinoprogram hrvatskih kina kreće 6. srpnja

Novi Spider-Man
Novi Spider-Man (Screenshot YouTube)
Više o

Marvel

,

Sony Pictures

,

Spider-Man: Povratak kući

Sa "Spider-Manom: Povratak kući", vraća se jedan od najpopularnijih superjunaka, bliži nego ikada stripovskim korijenima, a za tu su se prigodu udružili Marvel i Sony.

Superprodukcija koja je stajala 175 milijuna dolara nastala je udruživanjem dva mastodonta, Marvela i Sonyja, što je rijedak primjer suradnje između dva suparnička studija. Godine 1999. Marvel je prodao "Spider-Mana" Sonyju za sedam milijuna dolara, kako se procjenjuje.

Otada je čovjek-pauk postao Sonyjev zaštitni znak pretvoren u pet filmova koji su mu priskrbili četiri milijarde dolara između 2002. i 2014.Nakon Batmana, najunosniji je crtani lik.

"Spider-Man: Povratak kući" s Tomom Hollandom u naslovnoj ulozi Petera Parkera pretpremijerno će se prikazati 5. srpnja a u redoviti kinoprogram hrvatskih kina kreće 6. srpnja. Ostale važnije uloge tumače Robert Downey Jr., Michael Keaton i Marisa Tomei.

29.06.2017. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh