« Knjiga
objavljeno prije 5 godina
NOVE KNJIGE

Potjera - Elle Kennedy nastavlja priču

Ljubavna priča o suprotnostima koje se privlače, s puno humora, vrućih ljubavnih scena i očaravajuće, iskrene romanse..

Potjera - prva knjiga novog serijala Elle Kennedy
Potjera - prva knjiga novog serijala Elle Kennedy (Naklada Neptun)
Više o

Elle Kennedy

,

knjiga Potjera

Potjera je novi hit Elle Kennedy koji će se naročito svidjeti fanovima njezinog prošlog serijala Off-campus jer se radi o spin-offu - i dalje su u prvom planu hokejaši sa Sveučilišta Briar, poznati likovi koji su u prvom serijalu imali sporedne uloge.

Colin Fitzgerald, čudnovati spoj tetoviranog, introvertiranog gamera i hokejaša svojim će karakterom privući Summer, mlađu sestru zvijezde romana Pogodak Deana Haywarda Di Laurentisa... i napraviti pravi dar-mar u njezinoj glavi.

Naravno, Summer ima jednako snažan učinak na Colina i jedino što vam preostaje jest da uronite u majstorski ispričanu priču u stilu Elle Kennedy koji cijene kako publika, tako i njezine kolegice po peru.

"Ljubavna priča o suprotnostima koje se privlače, s puno humora (ono kad se smijete na sav glas), vrućih ljubavnih scena i očaravajuće, iskrene romanse... Kad kažem da Potjera sadrži sve to, onda to stvarno i mislim. Fenomenalno čitalačko iskustvo."

-- Mary Dubé, USA Today

Elle Kennedy svojim je romanima već osvojila čitalačku publiku ne samo Hrvatske već i regije, a njezine pripovjedačke vještine uvlače vas u radnju toliko da se ne možete odvojiti od knjige - svaka nova stranica novo je nadahnuće.

Potjera se, kao i ostali naslovi, može naručiti izravno na stranicama Naklade Neptun po klupskim cijenama uz cijeli niz pogodnosti.

20.03.2019. 09:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh