« Život
objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana
EH, DA... :)

Potencija ovisi o krvnoj grupi?

Muškarci s krvnim grupama A, B i AB imaju četiri puta više šanse da 'zakažu u krevetu' odnosno da pate od erektilne disfunkcije u nekom periodu svojeg života

Ovo je nezgodno...
Ovo je nezgodno... (Arhiva)
Više o

krvna grupa

,

potencija

Znanstvenici sa Sveučilišta Ordu u Turskoj tvrde da o krvnoj grupi ovisi potencija muškarca. Kažu da oni s krvnim grupama A, B i AB imaju četiri puta više šanse da zakažu u krevetu.

Znanstvenici sa Sveučilišta Ordu u Turskoj otkrili su ne tako dobre vijesti za neke muškarce. Tvrde da o krvnoj grupi ovisi kakva im je potencija.

Po njihovom istraživanju, muškarci s krvnim grupama A, B i AB imaju četiri puta više šanse da 'zakažu u krevetu' odnosno da pate od erektilne disfunkcije u nekom periodu svojeg života.

Kažu kako su muškarci s grupom 0 pravi sretnici jer su kod njih najmanje šanse da će ostaviti ženu razočaranu nakon seksa. Za usporedbu, od muškaraca obuhvaćenih istraživanjem, 42 posto onih koji imaju krvnu grupu A imalo je problema i tek 16 posto njih s grupom 0. Znanstvenici navode kako im nije jasno na koji način bi krvna grupa mogla utjecati na potencij

24.06.2019. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.06.2019. 10:22
    trebju gledat porniće svaki dan hahaha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh