« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
ZNATE LI?

Što je ženama potrebno za sreću?

Neki će iz prve ispaliti ljubav, drugi će na prvo mjesto staviti porodicu, dok će treći misliti da se radi o karijeri - i svi će biti u krivu

Huraaa, izgledam kao avion! :)
Huraaa, izgledam kao avion! :) (Shutterstock)
Više o

sreća

,

ljubav

,

žene

,

izgled

,

karijera

,

porodica

Žene žele biti sretne, kao uostalom i muškarci, no izvori sreće i blaženstva različiti su kao i mnoge druge stvari kod oba spola. Tako bi se moglo lako pomisliti da je glavni izvor sreće za žene ljubav, porodica ili karijera, no zapravo je točan odgovor - izgled.

Ne postoji ništa drugo što kod žene može izazvati takvu sreću kao idealna težina, tvrdi se u istraživanju koje je trajalo podugačkih 24 godine u kojem je sudjelovalo tisuću ispitanica. 

Mršavost se pokazala tako snažnim pokretačem sreće u životu žene kao niti jedan muškarac. Stručnjaci ovo objašnjavaju sve većim društvenim i pritiskom medija koji pružaju iskrivljenu sliku ljepote i promiču mršavost kao ultimativni ideal. 

Zbog svega toga žene s viškom kilograma stalno razmišljaju o tome, što utječe na sve aspekte njihovog života, pa i propuštaju neke odlične prilike za novu ljubav ili novi posao zbog slike koju su stvorile o sebi.

 

09.05.2014. 21:32:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh